Ulvi Taşkın

Ulvi Taşkın

Ulvi Taşkın yazıyor

Yeni yılınız kutlu olsun

30 Aralık 2020 - 12:36

Farklı ve çok kolay olmayan bir yılın sonu olduğu için değil, her zaman söylemeye değer olduğu için tekrar söyleyeceğim. Bazıları duydu, bazıları unutmuş olabilir ... Neyse, tekrar söylesin. Büyük önemi nedeniyle.

Bu dünyada en değerli ve aynı zamanda başarması en kolay olan bir şey varsa, o da sevmemiz için bize verilen fırsattır. İnsan olarak hiçbir şey, cennetin ve dünyanın bize gönderdiği böyle bir fırsat kadar hızlı bir şekilde evrimimizi hızlandırmayacaktır.

Ve onları gittikçe daha çok fark ediyoruz, gözlerimizi yaratıyoruz, çünkü bizim için Krallığın kapısını açıyorlar. Başka bir şey yok, evet, başka bir şey yok! Çünkü ne maddi birikimler ne de bencil zevkler size minnettar ve mutlu iki gözün yaydığı hayatın sorumluluğunu taşır. Ve onlar adına kendimiz için bir şey kaybettiğimizde, paha biçilmez servet biriktiriyoruz. İnsan, hayvan veya bitki gibi her canlıya "Seni seviyorum" sözlerinin söylenmesi gerçek bir sihirdir, bazen şüphelenmediğimiz ve söylemeye değer olduğumuz... Ve uzun zamandır bilindiği gibi, en büyük şeyler en basit olanıdır. Bazen hayatımızın şansı olarak ortaya çıkan nezaket ve sevgi için her fırsatı kaçırmamak için kalpleri ve ruhları açmanızı diliyorum. Mutlu yıllar diliyorum Dostlar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum