Raşit İnan

Raşit İnan


Urla'da Kaçak İskele Manzarası

20 Ocak 2021 - 09:34

Son 2 yıldır çeşitli skandallarla çalkanan Ege’nin incisi Urla’da, bir skandal daha gündeme geldi.

2020 Yılının son günlerinde Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Önder Can’ın görevden alınmasının ardından bir inşaat firması tarafından belediyenin İmar ve Plan Proje Müdürlüğü’ne dağıtılan hediye çekleri ilçede şok etkisi yaratmıştı. Konunun basında geniş yankı uyandırması, çeklerin geri toplanmasını sağlamıştı. Fakat çekleri ilgili birimlerin müdürlerine dağıtan başkan yardımcısı ile ilgili skandallar devam ediyor.

Urla Belediyesi Başkan Vekilliği’ne atanan Urla Kaymakamı Önder Can’ın göreve getirdiği Zerrin Gençtürk’ün, mülk sahibi olduğu sitedeki kaçak iskeleye işlem uygulanmaması bölge halkından büyük tepki çekti. 

Kısa bir süre önce Urla’daki kaçak iskeleli yapıda mülk sahibi olan Urla Belediyesi Başkan Yardımcısı Zerrin Gençtürk’ün, iskelenin kaçak olduğu hakkında bilgisi olup olmadığı ise büyük merak konusu…

Ayrıca, geçtiğimiz aylarda belediyenin kolluk kuvvetleri tarafından Zerrin Gençtürk’ün mülk sahibi olduğu sitedeki kaçak iskele ilgili gerekli tutanakların doldurularak belediyenin ilgili kurumlarına iletildiği fakat hâlâ bir işlem gerçekleşmediği de gündemdeki iddialar arasında… 

Sorulması Gereken Sorular

Urla Belediyesi Başkan Yardımcısı Zerrin Gençtürk’ün mülk sahibi olduğu siteyi yapan inşaat firması ile Urla Belediyesi İmar ve Plan Proje Müdürlüğü çalışanlarına hediye çeki armağan eden inşaat firmasının aynı olması ilginç bir tesadüf mü?

Urla Belediyesi Başkan Yardımcısı Zerrin Gençtürk’ün mülk sahibi olduğu sitedeki kaçak iskele hakkında, ilgili birim neden bir işlem uygulamamaktadır? 

Ve hakkında daha birçok iddia bulunan Başkan Yardımcısının sonu ne olacak?

YORUMLAR

  • 0 Yorum