Yaşar Eyice

Yaşar Eyice


'Beş yıl içinde Fethiye'nin çevresini değiştireceğiz'

14 Temmuz 2020 - 10:01

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beş gün önce yani 09 Temmuz 1973’de Kumluova’da dünyaya geldi.

İlkokulu Kumluova’da okudu, sonra İstanbul macerası başladı.

Beylerbeyi’nde ortaokul ve liseyi bitirdi, sonra Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde tahsilini tamamladı.

Siyasi hayata ise İstanbul’da lise öğrencisi olduğu yıllarda CHP Gençlik kollarında başladı.

‘Cumhuriyet değerlerine bağlı biriyim’ diyen Belediye Başkanı Alim Karaca, ‘ Doğduğum topraklara hizmet etmek için memleketime döndüm’ diye konuştu.

Alim Karaca, 2009–2014 yılları arasında Kumluova Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, CHP’den Fethiye Belediye Başkanı seçildi.

 

*- Beşiktaşlı Taraftarlar Derneğinden kutlama

 

Fethiye Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği başkanı Özkan Torunoğulları ve dernek üyeleri Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ederek, doğum gününü kutladı.

Başkan Karaca’nın fotoğrafının bulunduğu pastayla sürpriz yapan dernek üyeleri, pasta kesiminin ardından Başkan Karaca’yla bol bol sohbet etti. Sürpriz karşısında çok mutlu olduğunu dile getiren Karaca, ‘Fenerbahçeli olmama rağmen Beşiktaş’a olan sevgimi herkes bilir. Doğum günüm için gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinden dolayı tüm dernek üyelerine çok teşekkür ederim. Hep birlikte nice senelere’ dedi. 

 

*- Başkan Karaca’ya birincilik ziyareti

 

İstiklal Marşı Okuma Yarışması’nda Fethiye birincisi olan Ceylin Manav Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Başkan Karaca ziyaret boyunca makam koltuğunu başarılı öğrenci Ceylin’e devretti. 

Kaymakam Mustafa Karslıoğlu İlkokulu’nda 3. Sınıf öğrencisi olan Ceylin Manav, İstiklal Marşı okuma yarışmasında ilçe genelinde birinci olmasının ardından, annesi Gülin Manav, babası Metin Manav ve öğretmeni Hatice Karakan ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Başkan Karaca, Ceylin’i tebrik ederek, büyük bir gurur duyduğunu dile getirdi. Ceylin’i makam koltuğuna oturtan Karaca, isteklerini ve dileklerini iletmesini söyledi.

Başarılı öğrenci Ceylin ise mutlu olduğunu dile getirerek, notlar aldığı defterini açarak Karaca’ya taleplerini iletti. Karaca, Ceylin’i başarısından dolayı tebrik ederek hediyesini takdim etti.

 

*-  Muğlalı idiler Antalyalı oldular

 

Okuyucularım fark etmiştir;

Yazımın başında Kumluova’dan fazla söz ettim....

Kumluova bir zamanlar Fethiye’ye bağlı idi.

Şimdi ise Kumluovalılar ‘Antalyalı’ oldu...

Ama Fethiye Belediye Başkanı ‘doğup büyüdüğü Kumluovalı hemşehrileri Antalyalıyım, derlerken o başkanlığını yaptığı Muğla’nın ilçesi Fethiyeli olduğunun üzerine vurgu yaparak anlatıyor.

Ben de bir anımdan söz edeyim:

Kumluova’yı ünlü yapan ve gelişimini sağlayan 1970’li yıllarda bir muhtarı vardı.

İsmini tam anımsamıyorum ama ‘Dursun’ ya da ‘Durmuş’ olabilirdi.

İşte o ‘inanılmaz atağı’ başlattı...

‘Köyde herkes domates ekecek’ dedi...

Gerek yerleşim alanı, gerekse toprak ve bitki örtüsü bu ürünün yalnız Türkiye değil, dünyada tanınıp, tutulmasını sağladı.

Bunun için belki de Türkiye’de ilk kez bir festival ‘Domates festivali’ düzenledi.

Birçok şehirden davetlileri Kumluova’ya getirtti.

Tabii ki misafirler bağlı bulundukları ilçe Fethiye’de kalıyor, özel araçlarla Kumluova’ya festivale geliyorlardı.

Bunlarla yetinmedi; ovanın bir baştan diğerine seralarla kaplanmasını sağladı.

Yani üreticiyi zengin etti...

Sonra Kumluova ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’da büyüdü  ve ilçe statüsüne kavuştuklarında önce buranın sonra da şimdi, Muğla siyasetinde yıllarca çok önemli yer kaplayan Fethiye’nin Belediye Başkanı oldu...

Eksik kalmasın devam edeyim;

Başkan Karaca, İngilizce öğretmeni Çiğdem Karaca’yla evli.

Biri kız, biri erkek olmak üzere 2 çocuk babası.

İyi derecede İngilizce bilen Karaca, hemşehrileriyle beraber olmaktan, futbol, basketbol ve voleybol oynamaktan keyif alıyor.

İstanbul’daki öğrencilik yıllarında lisanslı sporcu olarak Enka Spor Kulübü'nde voleybol oynamış olan Alim Karaca, koyu bir Fethiyespor taraftarı.

 

*- Doğa mucizesi bir ilçe

 

Beş yıllık hizmet süresi için çalışma planını yaparken, Muğla gibi, benzersiz özellik ve güzelliklere sahip, tarihi ve kültürel bir insanlık mirasını içinde barındıran doğa mucizesi Fethiye’nin sorumluluğunun ne kadar önemli olduğunu belirten Başkan Alim Karaca şöyle devam ediyor:

‘Yepyeni bir anlayış içinde, karşılayacağımız sayısız kentsel ihtiyacın yanında, Fethiye’nin bir yandan fiziksel yapısını geliştirmeye gayret ediyoruz. Diğer yandan da; çevresel etki ve değerleri gözeten planlı kentleşmenin temel ilkelerini de, etkin ve kararlı bir şekilde dikkate alıyoruz.’

 

*- Rasyonel hizmetler

 

‘Çağımız aynı zamanda kentleşme çağıdır. Dünyanın gelişmiş ve gelişmekte olan tüm ülkelerinde de olduğu gibi, birey ve toplumsal ihtiyaçların sınırsızlığını bilerek, ihtiyaçlara cevap verecek, sosyal ve teknolojik gelişmeleri de yakından izleyerek, daha geniş ve daha rasyonel hizmetler üretmeye çalışıyoruz’ diyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca başlıca sorunlarından birini de şöyle dillendiriyor:

‘Fethiye’mizin sahip olduğu bu doğal hazine giderek artan yerleşme talebinin de en temel nedenidir. Yoğun insan yerleşiminin getirdiği doğal yük sonucu türlü erozyon ve çeşitli kirlilikler kentsel sorunların başında geliyor.

Doğal varlıklarımız ve çevre düzeni içinde uğradığımız her kaybın fiziksel ve ruhsal sağlığımıza bir tehdit olarak geri döneceğinin bilinci içindeyiz.

Fethiye’de, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir çevre, sağlıklı ve güvenli bir ortam hedefi, ‘Çevre ve halk sağlığı’ anlayışımızın gelişmesini sağladı, önem kazandırdı,’

 

*- İzmir’den Fethiye’ye göç

 

Fethiye’nin gerçekleri bunlar...

En basitinden; İzmir’in ünlü hekimlerinden, Dr. M. Kemal Başak şanı ve şöhreti bırakarak Fethiye’ye yerleşti...

Yine İzmir’in tanınmış hekimlerinden Alsancak Dispanseri ile Alsancak Diş Sağlığı Hastanesinin kurucu Başhekimi Dt. Sezai Erkin de Fethiyeli oldu çıktı...

Daha sayısız isim sayabilirim:

Bir ara Polis ve Adliye Servisini kurmuştum,,

22 muhabir arkadaşımla çalışıyordum.

Bunlardan biri de Ramazan Akın idi...

Bornovalı Ramazan Akın da şimdi Fethiyeli...

Geçenlerde; Sözcü Gazetesi’nde Enver Kaya ile İzmirli Gazete Patronu Muzaffer Tezel tatillerini Fethiye’de geçirdiler.

Ben aradıklarında, ‘Biz de Ramazan gibi buraya yerleşmeye karar verdik’ dediler...

Tabii ki, bunlar da bana Belediye Başkanı Alim Karaca’ya hak verdirtti.

 

*- Terinin karşılığını alamayanlar

 

Şimdi yine sözü Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya verelim...

Başkan Karaca şunları söylüyor:

‘Fethiye toprakları; tarım üreticilerimizin ve emekçilerimizin en çok alın teri döktükleri yerdir. Dikilen terin karşılığı alınmıyor.Yine bölgemiz ekonomisine aynı tarımda olduğu gibi temel girdileri sağlayan denizcilik gibi, turizm gibi ve bunlara bağlı diğer sektörler için yapmamız gerekenleri ortak çalışmalar ve sektör temsilcileriyle birlikte yaşama geçireceğiz.Tabii ki bunun dışında kentimizde yaşayan binlerce insanımıza karşı büyük sorumluluk taşıyor ve gerekenleri yapmaya çalışıyoruz.

Her fırsatta söylediğim gibi,

Büyük bir heyecanla, özenle, titizlikle gece gündüz demeden halkımızın emrinde ve hizmetindeyiz.’

 

*- 41 mahalle muhtarıyla toplantı yapıldı

 

Fethiye Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen kahvaltılı toplantıya Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve 41 mahalle muhtarı katıldı.

Etkinlikte korona virüsü salgını döneminde yapılan çalışmalar, muhtarların sorunları ve Fethiye genelinde yapılan yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı ve Karagedik Mahalle Muhtarı Niyazi Canözü ve mahalle muhtarlarının yer aldığı toplantı, sohbet havasında geçti.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, pandemi sürecinde muhtarlar ile sürekli irtibat halinde olduklarını söyledi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da ilçede yapılan altyapı ve diğer hizmetlerle ilgili olarak muhtarlara bilgiler aktardı.

 

*-  ‘Gelirlerimiz yarı yarıya düştü’

 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yaptığı açıklamada, ‘Pandemi döneminde muhtarlar olarak bölgenizde gıda kolisi, maske, dezenfektan ve diğer yardımları dağıttınız.

15 Temmuz’da İngiltere’den ilk uçak Dalaman’a iniş yapıyor.

Bunun artarak devam edeceğini bildiriyorlar.

TÜROFED’e bağlı otellerin yüzde 60’ı açık.

Ama bu tesislerin yüzde 90’ı boş durumda.

Hızlanması durumunda Fethiye’deki tesislerin yüzde 80’inin açılacağını düşünüyorum.

Pandemi 4 ayda 35 milyon TL bizi içeriye aldı.

260 kiracımız var, kira almıyoruz.

Kapalı olanların genelge ile tüm kira borçlarını sildik.

Emlak vergisi ve İller Bankası gelirlerimiz yarı yarıya düştü’ dedi.

 

 *- ‘Hiçbir kuruma borcu olmayan tek belediyeyiz’

 

Belediye olarak çok iyi bir finans yapısı olduklarını kaydeden Başkan Karaca, ‘Devlete, hiçbir kuruma ve personeline borcu olmayan tek belediye biziz.

Her mahalleye dokunmaya çalışıyoruz.

Herkesi kucaklıyoruz ve yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Fethiye’de tarihin en büyük altyapı yatırımları başladı.

52 milyon TL’lik arıtmanın ihalesi yapıldı ve teslim edildi.

100 milyona yakın bir yatırım Ölüdeniz Mahallesi’nde devam ediyor. Beklediğimiz bir kredi var.

Eğer 2021 yılında onaylanırsa Eldirek’ten Yanıklar’a kadar tüm altyapı sorunlarını çözebileceğiz.

350 milyon TL burası için ayrıldı, bunun üstüne yaklaşık 280 milyon TL daha Cumhuriyet tarihinde en büyük yatırımları bu bölgede yapmış olacağız’ diye konuştu.

 

*- Havai fişek yasaklandı

 

Sakarya'daki havai fişek fabrikasındaki ikinci patlamanın ardından Fethiye Belediyesi de havai fişek gösterilerini yasakladı.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Sakarya’da yaşanan havai fişek fabrikasındaki patlamanın ardından Fethiye’de havai fişek gösterilerinin yasaklandığını duyurdu.

Şehit olan askerlere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dilediğini belirten Başkan Karaca, ‘Sakarya’da yaşanan acı olay sonrasında ülke çapında yaratılan farkındalığa biz de belediye olarak kulak veriyoruz.

Fethiye Belediyesi olarak düzenlediğimiz etkinliklerde havai fişek kullanmama kararı aldık.

Böyle derinden sarsıcı olayların yaşanmamasını diliyorum’ dedi.

 

*- Karaca’ya Kızılbel’den Teşekkür

 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Kızılbel’de vatandaşlarla birlikte yapılan ve yapılacak olan hizmetler için bir araya geldi.

Kızılbel Muhtarı Ferhat Gavcar ve vatandaşlar Karaca’yı karşıladı. Vatandaşlar, Karaca’ya hem Büyükşehir hem de Fethiye Belediyesi’nin bölgeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Büyükşehir Kızılbel merkezine yaptığı yol çalışmasından memnuniyeti duyduklarını ifade eden vatandaşlar, Karaca ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e teşekkür ettiler.

Karaca, siyasi parti ayrımı olmaksızın her mahallemizin tüm vatandaşlarına hizmet götürmeyi hedeflediklerini söyleyerek, şimdiye kadar yapılan çalışmaların devamının da geleceğini ifade etti. Vatandaşlar eşliğinde yapılan yol çalışmasını inceleyen Karaca, ardından vatandaşlarla buluştu. Kalabalık bir grupla çay içip, yapacağı hizmetleri anlatan Karaca, vatandaşlara da misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

 

*- ‘Karaot Halk Plajı’ toplantısı

 

21.05.2020 tarihinde Fethiye Belediyesi Belediye Meclis salonuna “Karaot Halk Plajı” toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya kent konseyi başkanı Gül Bahar EDİK Kayhan, genel sekreter belediye Meclis üyesi Melek Gözde Gürsoy, kent konseyi yürütme kurulu üyesi şehir bölge planlama uzmanı Birol Keski, kent konseyi kadın Meclisi başkanı Dilek Sağesen, Kent konseyi engelli meclisi başkanı Aydoğan Aslanca ve belediye Başkan yardımcısı Güzide Özkaya, Destek Hizmetleri Müdürü Ersan ilbeyli, Belediye danışmanı Necdet Mercan ve carettalar konusunda uzman Ali İhsan Emre katıldı.

Projenin mevzuat kısımları teknik olarak tartışıldı.

Bunun dışında Karaot’un endemik bitkilerin olduğu, su samuru ve carettaların doğal yaşam alanı olmasından kaynaklı çevresel önem arz ettiği gündeme alındı.

Estetik komisyonu, kent konseyi ve bu konuda uzman kişilerden oluşan bir kurul ile bayramdan sonra projenin tekrar üzerinde durulması kararlaştırıldı.

 

*- Kitaplar hediye

 

Şimdi Fethiye ile ilgili bir iki anımı da anlatayım.

Fethiye’de emekli  Osman Hoca’nın (Orhan) Akdeniz isimli bir kitapevi vardı.

Ne zaman görevli olarak gitsem mutlaka oraya uğrar akşamları otelde vakit geçirmek için kitap alırdım...

Ve Osman Hoca hiçbir zaman kitaplardan para almaz, hatta Fethiye ile ilgili broşür ve kitapları ısrarla paket yaparak verirdi.

Bir de rahmetli Osman Hoca’nın ‘Erdal’ isminde bir İşçi Partili oğlu vardı.

Kendisine yakınları ‘Komünist’ diye takılırlardı.

Daha doğrusu o zamanlar tüm Fethiye çalışkan ve herkesin sorununa koşan ‘Kominist Orhan’a takılmayı severdi.

Bir keresinde MHP Genel Başkanı Başbuğ Türkeş ile Fethiye’ye gelmiş mitingini takip etmiştim.

Başbug Türkes’e, ‘Burada bir komünist arkadaşımız var, sizi tanıştırayım’ demiş ve olumlu yanıt almıştım.

Belki de şu anda Akdeniz Kitapevi’ni Erdal Orhan çalıştırıyordur.

Kulaklarını çınlatmak istedim...

Diğer kardeşi ise ünlü bir hekimdi...

 

*- Çok konuşulmuştu

 

Konu Fethiye olunca hikâye de çok...

Avusturalya sefiresi tatilini geçirdiği Fethiye’de bir sapığın kurbanı olmuştu.

Ben ve birlikte çalıştığım usta gazeteci Ender Coşkun ile olayı takip ediyordum.

Fethiye o güne kadar gazeteciyi ağırlamamıştır.

Dünyanın dört tarafından gazeteciler adı turizmde yeni yeni duyulan Fethiye’ye akın etmişlerdi.

İki oteli hep karıştırırım, biri Lidya diğeri Likya

İkisinde de çok kaldım;

Biri Marmaris’te diğeri Fethiye’de...

Marmaris’te o zamanlar iki önemli otel vardı Lidya ve Martı...

Fethiye’de ise Likya...

Zamana göre en lüks otellerdi...

İşte bu otelin bahçesinde onlarca gazeteci toplanmış olay hakkında açıklama yapılmasını bekliyorduk...

Her kafadan bir ses çıkıyordu...

Şimdi İzmir’de ‘Demokrat İzmir’ isimli gazeteyi çıkaran Ender Coşkun çok gençti, belki de bir yıllık gazeteci idi...

İşte orada devreye Fethiyeli ‘Kominist’ Erdal Orhan girdi...

Bu arada söylemeyi unuttum, Erdal aynı zamanda birçok İstanbul ve Ankara Gazetesi’nin de muhabirliğin yapıyor, kentini tanıtmaya çalışıyordu.

Ender’in yanına gelerek yerli bir gazeteci olarak Ender Coşkun’un kulağına eğilerek, ‘Bak şu basamakların olduğu yerde, kısa boylu, hafif toplu, beyaz ceket, papyonlu babacan biri var ya o bu otelin baş garsonu... Kulağı delik.. Sana her türlü bilgiyi verir... Ama cebine de birkaç kuruş vermen lazım’ dedi.

Böyle bir fırsat yakalanmış kaçırılır mı?

Ender Coşkun, bir dakika diyerek yanımdan ayrıldı, gösterilen baş garsonun yanına gitti ve bir elini boynuna dolayarak kulağına, ‘Sen bilirsin, al şu beş lirayı da içeride ne oluyor, anlat?’dedi...

Bir yandan boynuna sarılan gencin ceket cebine koymaya çalıştığı beş lirayı eliyle itmeye çalışırken, aniden kendine sarılan gençten kurtulmaya çalışan tonton kişi, ‘Ben valiyim, sen ne yapıyorsun, çek ellerini üzerimden´derken, Ender ısrarla, ‘Ne valisi, sen beni mi işleteceksin... Seni biliyorum, sen başgarsonsun’ diyordu...

İşte ne olduysa bir anda oldu!

Genç gazeteci Ender bir anda kendini güvenlik güçlerinin arasında ve havada buldu...

Eller üzerinde götürülüyordu...

Bu sırada şaka ile ‘garson’ olarak tanıtılan Muğla Valisi rahmetli Naci Babacan, ‘Bırakın bu genci!’ diyerek bir büyüklük gösterdi...

Sonra binbir özür dileyen Ender Coşkun’u girişimciliğinden dolayı tebrik etti...

‘Seni Muğla’ya kadar kendi aracımla götüreceğim, oradan da bir başka araçla İzmir’e göndereceğim’ dedi.

Tabii bizim yerel gazeteci Komünist Erdal ortada yoktu, aradan sıvışıp kaçmıştı...

Buradan çok anlam çıkar....

Ama yöneticilerin, bir valinin ne kadar olgun olduğunu da anlatmaya çalıştım...

Fethiyeli çalışmayı bildiği kadar espri ve nükteyi de biliyor, ‘anında görüntü’ derler ya, hemen şaka yapacak bir konu buluyorlar...

 

*- Sona eriyor

 

Bu ararda  Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca şu notu verdi:

‘96. Sokak yenileme çalışmalarımız sona yaklaşıyor. Şehrimizin merkezinde yer alan güzide sokağımız, çok yakında hak ettiği modern çehreye kavuşacak.

Başkan Karaca sözlerini şöyle sürdürüyor:

‘Şimdiden tüm yurttaşlarımıza ve esnaflarımıza hayırlı olsun’

Artık turizmin göz bebeği Göcek’te de Fethiyeli yurttaşlarımla birlikte nefes alacağımız bir yerimiz var.

Göcek Halkevi kafemizi sizin için hazırlıyoruz, yakında açıyoruz.

‘Çayınız yine bir lira!’

‘Çay’ denilince aklıma geldi...

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca zaman buldukça firmaları ziyaret ediyor işte son zamanlardan birini ağzından dinleyelim.

‘KAYDEM Plastik Geri Dönüşüm Şirketi'ni ziyaret ettik.

Görevli arkadaşlar yaptıkları çalışmalarla ilgili sunum gerçekleştirdiler.

İklim değişiklikleri, küresel ısınma gibi faktörler bizlere geri dönüşümün ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor.

Bu konuda tüm yurttaşlarımdan titizlik göstermelerini rica ediyorum. Çocuklarımızın geleceği bizlere emanet.’

Fethiye’nin üç tarafı denizle çevrili bir coğrafyaya sahip.

Denizler Fethiye’nin ekonomik alanda büyük bir pay sahibi.

Fethiye Belediye Başkanı Karaca, bu alanda faaliyet gösteren iş insanlarıyla her zaman iletişim halinde hareket ediyor.

Deniz Ticaret Odası Meclis toplantısına katılıp, denizcilerin sorunlarını tek tek not edip, çözüm yollarını araştırıyor.

Üç yanı denizle çevrili olan Fethiye Belediye Başkanı  Alim Karaca şöyle diyor:

‘Türkiye Cumhuriyeti bir deniz ülkesidir.

Üç yanı denizlerle çevrili bu vatanın toprakları kadar denizleri de hür ve özgürdür.

Sonsuza kadar korumak ve savunmak birinci görevimizdir.

Denizlerimizdeki egemenliğimiz ulusumuza kutlu olsun.’

 

*- 25 yıl sonra

 

31 Mart 2019 seçimlerinde CHP’nin adayı Alim Karaca, oyların yüzde 47.72’sini aldı.

114 bin 395 seçmenden 97 bin 961’i oy kullandı.

94 bin 895’i geçerli sayıldı.

Kullanılan oyların 45 bin 281’ini aldı. Böylece 25 yıl aradan sonra Fethiye’de CHP’li bir başkan seçilmiş oldu.

AKP’li aday Muhittin Kayabaşı 42 bin 206 oy alabildi.

11 Nisan 2019’de mazbatasını alan Karaca, ‘Fethiye’de hayal ettiğimiz ve hayallerimizi gerçekleştirmek için söz verdiğimiz projelerin tamamını beş yıl içinde gerçekleştireceğiz’ dedi.

Alim Karaca, ‘Doğru karar verdiniz, doğru bir belediye başkanı seçtiniz’ diyerek halka seslendi ve sözlerini şöyle tamamladı:

‘Fethiye’nin hiçbir zaman hayata geçiremediği 500-600 milyonlu k yatırımla, beş yıl içinde Fethiye’nin çevresini değiştireceğiz.’

YORUMLAR

  • 0 Yorum