Başkan Ömer Günel: "İkinci Dönemimizde De Sizlerin Yüzünü Güldüreceğiz"

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kirazlı Mahallesi’ni ziyaret etti. Hemşehrilerine Kirazlı'da gerçekleştirdikleri yatırımlar ve çözüme kavuşturdukları sorunlarla ilgili bilgi veren Başkan Ömer Günel, "İkinci dönemimizde de sizler için hizmet odaklı çalışarak yüzünüzü güldürmeye devam edeceğiz" dedi. 

Başkan Ömer Günel: "İkinci Dönemimizde De Sizlerin Yüzünü Güldüreceğiz"
16 Mart 2024 - 09:01

Kuşadası’nın farklı bölgelerinde hemşehrileriyle buluşarak sorun, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Ömer Günel, 5 yıllık görev süresinde çok yakından ilgilendiği Kirazlı Mahallesi'nde bölge sakinleriyle buluştu.

Kirazlı Köy Kahvesi’nde iftar sonrası çayını hemşehrileriyle birlikte içen Başkan Ömer Günel, yeni döneminde Kirazlı Mahallesi için planladığı çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. 

Görevde olduğu 5 yılda Kirazlı Mahallesi'nin başta ulaşım olmak üzere birçok problemini çözdüğünü belirten Başkan Ömer Günel, "Öncelikle bu akşamki karşılamaları için tüm Kirazlılı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Şu an ekiplerimiz Kirazlı mahallemizde üretici kadınlarımızın ürünlerini sergileyeceği pazar yerinin yapımına devam ediyor.

Ayrıca Kirazlı'nın merkezinden geçen yolu da seçimden hemen sonra yenileyeceğiz. İkinci dönemimizde de çözüm odaklı hizmet üreterek hemşehrilerimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum