Menderes'te O İsimden Belediye Başkanlığına Yeşil Işık

Yerel seçimler için Menderes’te Cüneytbey Mahalle Muhtarı İlkay Çiçek’in CHP’den Menderes Belediye Başkanlığına aday adayı olacağı iddia edildi.

Menderes'te O İsimden Belediye Başkanlığına Yeşil Işık
02 Ekim 2023 - 10:15
Yerel seçim sürecine girilirken partilerde de aday hareketliliği yaşanmaya başlandı. Menderes’te de CHP içerisinde hareketlilik yaşanıyor. İlçe başkanlığı seçimlerinin ardından yeni yönetim ile yola devam edilen ilçede belediye başkanı olmak isteyen isimler aday adaylığı için başvurularını gerçekleştiriyor. O isimlerden birisinin de Cüneytbey Mahalle Muhtarı İlkay Çiçek olacağı iddia edildi.

Vatandaş istiyor
Yapmış olduğu hizmetlerle herkesin takdirini toplayan Cüneytbey Mahalle Muhtarı İlkay Çiçek’in bu başarısını yerel yönetimde etkin olarak devam ettirmesi için aday adayı olması bekleniyor. Muhtarlık görevinde fark yaratan hizmetleriyle başta Cüneytbey Mahallesi sakinleri başta olmak üzere ilçe genelinde de tanınan Çiçek’e vatandaşların da aday olması için destek verdiği belirtiliyor.

Başarılı yönetim
37 yaşındaki Çiçek gençlik kollarından yetiştiği CHP’de 22 yıldır aktif siyasetin içerisinde yer alıyor. 5 yıldır sürdürdüğü muhtarlık görevinde 20 sosyal sorumluluk projesine imza atan Çiçek, 2022 yılında Fark Yaratan Muhtarlar Yarışması’nda ‘’ doğa ile uyu, kapsamlı atık yağ’’ projesi ile 1300 muhtar arasından birincilik elde etti. 2020-2022 arası Menderes Kent Konseyi Kurucu Başkanlığı görevinde de bulunan İlkay Çiçek, halen Muhtarlar Dernek Başkanlığı görevini de sürdürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum