Altınordu'da şok gelişme

Altınordu’da Ufuk Kahraman’ın ardından takımın başına getirilen Gökhan Ünal ile de yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada Hasan Özer ile presipte anlaşıldığı belirtildi

Altınordu'da şok gelişme
14 Mart 2023 - 09:20

SPOR Toto 1. Lig'de ateş hattından kurtulma mücadelesi veren Altınordu'da, Teknik Direktör Gökhan Ünal'la yollar ayrıldı. Kırmızı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "A Takım Teknik Direktörümüz Gökhan Ünal ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Gökhan Ünal'a kulübümüze bugüne kadar vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

ÖZER İLE ANLAŞMAYA VARILDI
ALTINORDU Başkanı Seyit Mehmet Özkan da yaşanan gelişme ile alakalı, "Gökhan Ünal, zor bir dönemde takımımızın başına gelerek görev aldı. Transfer döneminde de birçok yeni oyuncu kadroya katıldı. Tabii ki bu oyuncuların adaptasyon süreçleri oldu. Yaşanan başarısız sonuçlardan dolayı bir kan değişimi gerekti. Hocamız ile karşılıklı anlaşarak yolumuzu ayırdık" şeklinde konuştu. Bu sezon Ufuk Kahraman'ın yerine 19'uncu haftada göreve gelen Ünal, 7 maçta 4 yenilgi, 2 beraberlik, 1 galibiyet aldı. Öte yandan Altınordu, tHasan Özer'le prensip anlaşmasına vardı. Altınordu Kulübünden yapılan açıklamada, "Başkanımız Seyit Mehmet Özkan ile bir araya gelen Hasan Özer ile A Takım teknik direktörlüğü için prensip anlaşmasına vardık. İmza töreni ile ilgili detaylar daha sonra paylaşılacaktır." denildi. Özer, son olarak Malatya'da görev yapmıştı.

5 GENÇ KADRO DIŞI
SPOR Toto 1. Lig'de deplasmanda Keçiörengücü'ne de 4-0 yenilerek üst üste üçüncü, dış sahada art arda 7. mağlubiyetini alan düşme hattındaki Altınordu'da bu karşılaşma öncesi şok bir gelişme yaşandı. İzmir ekibinde 4'ü alt yaş gruplarında milli formayı terletmiş 5 genç futbolcu maçtan 3 gün önce kadro dışı bırakıldı. Ara transfer döneminde 8 takviye yapmasına rağmen kötü gidişe engel olamayan kırmızı-lacivertlilerde öz kaynak sisteminden yetişen Muzaffer Kocaer (21), Sami Satılmış (18), Furkan Metin (20), Yusuf Can Esendemir (21) ve Rahmi Salih Kaya (20) A takım kadrosundan çıkarılıp evlerine gönderildi. Kulübe yakın kaynaklar, kadro dışı kalan 5 genç oyuncunun A takım yöneticileri tarafından yapılan hatalı transfer politikasının kurbanı olduğunu iddia etti. Kadro dışı kararlarının icra kurulu tarafından alındığı ifade edildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum