Karşıyaka ağır yaralı

Kaf-Kaf, olumsuz sonuçların ardından 18 hafta sonra Play-Off hattından çıktı. Transfer yasağını kaldırdıktan sonra 1.5 sene içinde 33 transfer yapan şampiyonluk hedefindeki KSK, son Karaköprü yenilgisiyle 39 puanda kalarak kendini ilk 6'nın dışında buldu, lider Mersin'in 9 puan gerisine düştü

Karşıyaka ağır yaralı
14 Mart 2023 - 09:17

TFF 3. Lig 1. Grup'ta bir dönem zirve hesapları yapan Karşıyaka, son Karaköprü Bld mağlubiyetiyle büyük yara aldı. Yeşil-kırmızılılar, bu sonuçla 39 puanda kalırken, rakiplerinin kazanmasıyla 18 hafta sonra kendini ilk kez Play-Off hattının dışında buldu. Kaf-Kaf, en son 5. haftada Hacettepe 1945'e deplasmanda yenilerek 9. sıraya gerilemiş ve ilk 6 hedefinin dışında kalmıştı.

SON 10 MAÇTA 17 PUAN UÇTU
Liderlik hayalleri kurduğu 18 haftalık süreçte sürekli potada kalan KSK, 13. haftada Çatalcaspor'u evinde yenerek 2. sıraya yükselmiş ve lider Mersin İY ile aradaki farkı 5 puana indirmişti. Ancak Kaf-Kaf bu tabloyu sürdüremedi ve önlenemez düşüş başladı. 5 yıldır yer aldığı TFF 3. Lig'den kurtulmak için 1.5 sezonda 33 transfer yapan, İzmir temsilcisi ara dönemde de önemli isimleri kadrosuna katmasına rağmen zirveden hızla uzaklaştı. Zirveye en çok yaklaştığı 13. haftadan sonra geçen 10 haftada sadece 3 galibiyet alabilen yeşil-kırmızılılar, 17 puanlık kayıp yaşayarak taraftarlarını kahretti. Bu kayıplarla ilk 6 yarışının dışına çıkan Karşıyaka, lider Yeni Mersin İY'nin 9, ikinci Karaköprü'nün ise 5 puan gerisinde kaldı.

DİNÇEL DE ÇARE OLMADI
Ligdeki olumsuz sonuçların ardından teknik direktör Erman Güraçar ile yolları ayırıp 'şampiyon' apoletli Selahaddin Dinçel ile anlaşan İzmir ekibi, umduğunu bulamadı. Dinçel'in yönetiminde 9 karşılaşmaya çıkan yeşil-kırmızılılar, bu süreçte 3 galibiyet, 4 beraberlik ve iki yenilgi alarak kendini Play-Off hattının dışında buldu. Play-Off'a bile kalamama ihtimali doğan Karşıyaka'da taraftarların sosyal medyadaki öfkesi arttı. Selahaddin Dinçel'i kadro tercihleri nedeniyle eleştiren taraftarların tepkisinden yönetim de nasibini aldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum