Altay'da veda zamanı

Eyüpspor yenilgisiyle bitime 5 maç kala küme düşmesi kesinleşen İzmir ekibinde kontratları bitecek olan Ozan, Mustafa, Tugay, Salih, Eren, Nurettin, Deniz ve Murat Uluç’a yol göründü.

Altay'da veda zamanı
09 Nisan 2024 - 09:17

Trendyol 1. Lig'de Eyüpspor'a 4-1 yenilen Altay, rakibi Adanaspor'un G.Birliği'nden bir puan almasıyla bitime 5 hafta kala küme düştü. Altı yıl aradan sonra önümüzdeki sezon yeniden 2. Lig'de mücadele edecek olan siyahbeyazlılarda gözler veda edecek oyunculara çevrildi. Maddi kriz yaşayan ve bu sezon başından buyana kadrosunda büyük bir erezyon yaşayan İzmir ekibinde, sözleşmesi bitecek 8 oyuncunun sezonun tamamlanmasıyla ayrılması bekleniyor. Kalede Ozan Evrim ve Mustafa Çalışkan, stoper Tugay Gündem, sağ bek Salih Sarıkaya, sol kanat Eren Erdoğan, santrafor Nurettin Küçükdeniz, Murat Uluç ve Deniz Kadah bu isimlerin başında geliyor.

ÖZKARAL TEKLİF GÖTÜRECEK

Geçtiğimiz haftalarda yapılan kongrede yeniden başkan seçilen Süleyman Özkaral, bu oyuncular ile masaya oturarak teklifini sunacak. Ekonomik olarak tükenen İzmir temsilcisinde yol ayrımı kaçınılmaz olabilir. Yapılacak görüşmenin ardından oyuncular nihai kararını verecek. Serbest kalma hakkını elde eden birçok oyuncu, takımı yarı yolda bırakmamak için veda etmemişti. Altyapıdan gelecek vadeden genç bir kadro oluşturarak yepyeni bir takım kurmak isteyen Altay'da detaylar önümüzdeki günlerde netleşecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum