Kaf Kaf tam gaz

Son 5 karşılaşmadan 4 galibiyet çıkartan Kaf-Kaf taraftarı önünde Aydın ekibini 6-0'la devirerek 48 puanla 3. basamağa tırmandı, direkt rakiplerini ardında bıraktı. Zirve ile arada 5 puan kaldı.

Kaf Kaf tam gaz
09 Nisan 2024 - 09:16

TFF 3. lig 2. Grup'ta son haftalarda yakaladığı çıkışla şampiyonluk yolundaki amansız takibini sürdüren Karşıyaka, İkinci Lig'e göz kırpıyor. Yeşil-kırmızılılar, Ege derbisinde karşılaştığı Efeler 09'u İzmir'de 6-0 gibi farklı bir skorla yenerek özgüven tazelerken son yılların da en iyi futbolunu oynadı. Kaf-Kaf, ligde Anadolu Üniversitesi ve Kelkit Hürriyetspor önünde son dakikada aldığı mucizevi galibiyetlerden sonra en önemli rakibini tarihi skor ile yenerek 3'te 3 yaptı. En son buna benzer farklı bir skoru 2021- 2022 sezonunda gurbette Ceyhanspor'u 7-0 yenerek alan Kaf-Kaf, iki yılın ardından taraftarına bol gollü bir karşılaşma seyrettirdi.

KAF-KAF UMUT TAZELEDİ

Yaklaşık bir ay önce şampiyonluk yarışında umutlarını oldukça azaltan İzmir temsilcisi, son oynadığı 5 karşılaşmanın 4'ünü kazanarak şampiyonluk yolunda umut tazeledi, performansıyla taraftara güven aşıladı. Grupta Efeler ve Turgutluspor'u sollayıp 48 puanla Play-Off ilk turlarda saha avantajı sağlayacak olan üçüncü sıraya tırmanan KSK, son 3 haftaya lider Batman Petrolspor'un 5, ikinci Elazığspor'un ise 1 puan gerisinde girdi. Normal sezonu alt sıralardaki Bulvarspor (D), Hacettepe 1945 ve Sapanca Gençlikspor ile (D) karşılaşıp tamamlayacak Karşıyaka, maksimum puanı alarak rakiplerinin takılmasını beklemeyi planlıyor. Karşıyaka şampiyonluğu kaçırsa bile Play-Off'ta direkt grup finaline kalacak ikinci sırayı elde etmeye çalışacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum