Bucaspor fırtınası

Z.Kömürspor’u 3-0 yenen İzmir temsilcisi 9’da 9 yaparken lider Esenler Erok’u takibi sürdürdü.

Bucaspor fırtınası
09 Nisan 2024 - 09:18

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son maçında Zonguldak Kömürspor'u da 3-0'lık skorla geçen Bucaspor 1928, galibiyet serisini 9 maça çıkararak şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü. Sarılacivertliler, bitime dört maç kala lider Esenler Erokspor ile 2 puanlık geriden takibini sürdürdü. Puan cetvelinde 2. sırada yer alan 69 puanlı İzmir temsilcisi, gösterdiği performans ile camiasına umut aşıladı. Devre arasında as oyuncuların neredeyse tamamıyla yolları ayıran Fırtına'nın sıfırdan oluşturduğu kadro taraftar tarafından tam not aldı. Bucaspor, yakaladığı havayla 1. Lig'in en önemli adayları arasında gösteriliyor.

ZİRVEYE YÜKSELEBİLİR

Önümüzdeki hafta sonu gurbette Play-Off hattındaki iddialı rakibi 1461 Trabzon ile kapışacak İzmir ekibi, bu karşılaşmanın ardından adeta final niteliğinde bir maça çıkacak. Şampiyonluk yarışındaki bir numaralı rakibi Esenler Erokspor ile taraftarı önünde kozlarını paylaşacak sarı-lacivertliler, iki puan önündeki rakibini yenerek zirvenin yeni sahibi olmak istiyor. Bu maç için taraftarların şimdiden örgütlenmeye başladığı ifade edildi.

DUMLUPINAR OLDUKÇA İDDİALI

Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, zor bir engeli daha aştıklarını belirterek, "Artık 4 final maçımız kaldı. Bunlardan biri evimizde oynayacağımız Esenler Erokspor karşılaşması. Biz her maçımızı kazanmaya odaklandık. Sezon sonunda direkt olarak 1'inci Lig'e çıkan taraf biz olmak istiyoruz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum