Yeni mesleği şaşırttı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği Cansu karakteriyle hafızalara kazınan Sedef Şahin dizinin ardından değişimiyle çok konuşuldu. Estetik ve verdiği kilolarla adeta bambaşka bir olan Şahin şimdi de yeni mesleğiyle gündem oldu. Sedef Şahin'in yeni mesleği çok şaşırttı.

Yeni mesleği şaşırttı
13 Şubat 2024 - 14:17
Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı bir dönemin efsane dizisi Adını Feriha Koydum'da Cansu karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sedef Şahin değişimiyle uzun süre konuşuldu.

YENİ MESLEĞİ BAKIN NEYMİŞ

 


Bir dizi estetik operasyon geçiren Şahin, verdiği kilolarla adeta bambaşka biri oldu. Son haliyle çok beğenilen ünlü isim bu defa da yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı.

Son olarak Diriliş Ertuğrul'da 'Maria' karakterine hayat veren Sedef Şahin uzun zamandır ekranda yer almıyor.

Sedef Şahin yeni mesleğini sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Şahin, 'Bugün yepyeni bir sayfa açıldı hayatımda ve öğretim üyesi oldum' notu ile takipçileriyle heyecanını paylaştı.

Şahin özel bir üniversite tiyatro alanında öğretim üyesi olarak çalışmaya başladı. Ünlü oyuncunun bu gönderisin tebrik mesajları yağdı.

Sedef Şahin 14 Mayıs 1992 yılında İstanbul'da doğdu. Özel Pera Güzel Sanatlar Lisesinde tiyatro okudu. Çeşitli reklamlar, kataloglar ve dizilerde rol aldı.

 



Belalı Baldız dizisinde Yeşim karakteri ile tanındı. Patron Kim ve Avrupa Yakası dizilerinde konuk oyuncu oldu.

 



2007-2008 yılları arasında Star TV'de yayımlanan Sevgili Dünürüm adlı dizide Mine adlı karakteri canlandırdı.

 



Daha sonra TRT 1'de yayımlanan Mert ile Gert adlı dizide oynadı.

 



YORUMLAR

  • 0 Yorum