Kızıl Goncalar'ın Müyesser'i Asiye Dinçsoy'un gerçek hayattaki hali dikkat çekti

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği Müyesser karakteriyle adından söz ettiren Asiye Dinçsoy gerçek hayattaki haliyle gündem oldu. Dinçsoy'un başörtüsüz halini görenler çok şaşırdı.

Kızıl Goncalar'ın Müyesser'i Asiye Dinçsoy'un gerçek hayattaki hali dikkat çekti
13 Şubat 2024 - 14:16

Özgü Namal'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren Kızıl Goncalar dizisi sezonun en çok ses getiren yapımlarından biri oldu. Her sahnesi çok konuşulan dizide muhafazakar ve seküler çatışmasının arasında bir anne-kız hikayesi ekrana taşınıyor.

GERÇEK HAYATTAKİ HALİ GÜNDEM OLDU

 


Kızıl Goncalar dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çekiyor. Dizide Müyesser karakterine hayat veren Asiye Dinçsoy başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiriyor.

Sadi Hüdayi Güneş'in eşi Hasna Güneş'in ablası olan Müyesser, tarikat içerisinde saygınlığı olan kadınları yönlendiren bir isim.

44 yaşındaki ünlü oyuncu ilk kez Müyesser karakteri için tesettüre girdi. Daha önce Zümrüdüanka, Kırmızı Oda, O Kız, Elimi Bırakma, Şimdi Onlar Düşünsün gibi birçok başarılı projede yer alan Dinçsoy'un gerçek hayattaki hali gündem oldu.

Asiye Dinçsoy'un başörtüsüz halini görenler çok şaşırdı. Dinçsoy'un Instagram'daki pozlarına 'Bambaşka biri', 'Tanıyamadım', 'Başkası sandım' gibi yorumlar yapıldı.

Asiye Dinçsoy, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 2016 yılında Toz Bezi filmindeki Nesrin rolü ile 35. İstanbul Film Festivali, 21. Nürnberg Ger-TR Film Festivali ve 27. Ankara Film Festivali'nden "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü aldı.

 



2012 yılında 44. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri'nde Press filmindeki Songül rolü ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu.

 



2009 yılında Adana Altın Koza Film Festivali'nde Hayatın Tuzu filmindeki Meryem rolüyle Umut Veren En İyi Genç Kadın Oyuncu ödülünü aldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum