Turgutlu Belediyesi Sanayi Çarşısı Projesinde 1 Adet İş Yeri Satışa Çıkıyor

Turgutlu Belediyesinin hayata geçireceği Sanayi Çarşısı Projesinde 15 no.lu iş yeri satışa çıkıyor. İhale, 4 Temmuz Salı günü saat 14:00’de Turgutlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Turgutlu Belediyesi Sanayi Çarşısı Projesinde 1 Adet İş Yeri Satışa Çıkıyor
03 Temmuz 2023 - 13:14
Turgutlu Belediye tarihinin en büyük yatırımı olarak hayata geçirilecek olan ve anahtar teslimin temmuz ayının sonunda yapılması planlanan Sanayi Çarşısı Projesinde 1 adet iş yeri daha satışa çıkıyor. Vizyon projede, 15 no.lu bağımsız iş yerinin satışı kapalı teklif arttırma usulü ile yapılacak. Begüm Sokak cepheli 15 no.lu iş yerinin muhammen bedeli 11.600.000,00 TL olarak belirlendi. Projede ihale bedelinin tamamı ihale tarihinden itibaren en geç 10 gün içinde peşin ya da aynı süre içinde ihale bedelinin yüzde 50’si peşin kalanı 5 ay içinde 5 eşit taksitle ödenebilme seçeneği sunuldu. Sanayi Çarşısı Projesinde 15 no.lu bağımsız iş yerinin satış ihalesi, 4 Temmuz Salı günü saat 14:00’de Turgutlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Sanayi Çarşısı Projesinde satış ihalesi hakkında detaylı bilgiye https://www.turgutlu.bel.tr adresindeki duyurular bölümü ile Hukuk İşleri Müdürlüğünden ulaşılabilir.

İhale aynı zamanda Turgutlu Belediyesinin Facebook hesabından canlı olarak yayınlanacak.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu’muzun katma değerini yükseltecek olan Sanayi Çarşısı Projemizde toplamda 13 adet iş yerimizin satışını gerçekleştirdik. Temmuz ayının sonunda iş yerlerimizin anahtar teslimlerini de yapmayı planlıyoruz. 4 Temmuz Salı günü bir adet iş yerimizi daha satışa çıkaracağız. Sanayi Çarşısı ihalemiz her zaman olduğu gibi belediyemizin Facebook hesabından canlı olarak yayınlanacak” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum