Özgür Özel'den 'Erdal Beşikçioğlu' açıklaması

CHP'nin Ankara Etimesgut'ta 'Behzat Ç' dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun adaylığına Mansur Yavaş’ın itirazı olup olmayacağı yönündeki soruya yanıt verdi.

Özgür Özel'den 'Erdal Beşikçioğlu' açıklaması
11 Ocak 2024 - 08:57

CHP'de bugün önce Merkez Yönetim Kurulu (MYK) adından da Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında toplandı.

Açıklanacak adaylar merakla beklenirken, oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olduğu iddiası gündem haline geldi.

Bugün CHP Genel Merkezi'ne de gelerek görüşmelerde bulunduğu öğrenilen Beşikçioğlu ile ilgili CHP Genel Başkanı Özgür Özel, açıklamalarda bulundu.

"ERDAL BEŞİKÇİOĞLU’NUN ADAYLIĞI MANSUR BEY’İN DE GÜCÜNE GÜÇ KATACAKTIR”

Özgür Özel, oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun Etimesgut Belediye Başkan adaylığının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın tepkisine neden olduğu iddialarına ilişkin şunları söyledi:

“Ben Mansur Bey ile bu fikrimi paylaştığımda, Mansur Bey’in bayağı hoşuna gitmişti. Halen daha hoşuna gittiğini ümit ediyorum. Öyle yani itiraz edeceği bir şey yok. Belki Etimesgut ile ilgili başka şey olabilir. Ama Mansur Bey'in de gücüne güç katacaktır. Orada bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum