"Ortamı germeyin, bu iş ikinci tura kalmıştır"

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, "Buradan tüm taraflara çağrıda bulunmak istiyorum. Hiçbir taraf seçimleri bir oldu bittiye getirip 'korsan' balkon konuşması yapmaya kalkışmasın. Tüm sandıklar açılıp netice net bir şekilde ortaya konmalıdır" dedi. Oğan son paylaşımında da, "Yurt dışı oylarda yapılacak bir manipülasyon ile bir oldu bittiye müsaade etmeyiz. Ortamı germeyin. Bu iş ikinci tura kalmıştır" ifadelerini kullandı.

"Ortamı germeyin, bu iş ikinci tura kalmıştır"
15 Mayıs 2023 - 09:39

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Oğan paylaşımında, "Sevgili vatandaşlarım, tarihi önemi haiz seçimleri demokratik Türkiye'nin geleceği için tamamladık. Tüm yurttaşlarımızı kutluyorum. Şimdi de son oylar sayılıncaya kadar sandıklara sahip çıkma zamanı. Sandıklara sahip çıkalım" ifadelerini kullandı.

"HİÇBİR TARAF KORSAN BALKON KONUŞMASI YAPMAYA KALKIŞMASIN"

Oğan son paylaşımında da, "Buradan tüm taraflara çağrıda bulunmak istiyorum. Hiçbir taraf seçimleri bir oldu bittiye getirip 'korsan' balkon konuşması yapmaya kalkışmasın. Tüm sandıklar açılıp netice net bir şekilde ortaya konmalıdır. Toplumu germeye kimsenin. Hakkı yoktur" ifadelerini kullandı.

YURT DIŞI OYLARIN SAYIMI İLE İLGİLİ PAYLAŞIM

Oğan ayrıca, "Yurtdışı oy sayım işlemlerinde birtakım manipülasyonların yapıldığı duyumunu alıyoruz. Oy sayım işlemleri sağlıklı bir ortamda yapılmıyor. YSK’yı uyarıyorum. Derhal gerekli tedbirleri alın ve oy sayım işlemlerinin hızlı bir biçimde yapılmasını sağlayın. Ayrıca yurt dışı oylarda yapılacak bir manipülasyon ile bir oldu bittiye müsaade etmeyiz. Ortamı germeyin. Bu iş ikinci tura kalmıştır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum