Gözaltına alınan 3 partiliyle ilgili açıklama!

İstanbul'da İYİ Parti Gençlik kolları üyesi üç kişi, dağıttıkları broşür gerekçe gösterilerek gözaltına alındı. Meral Akşener sosyal medya hesabından "Sizde her türlü zulüm varsa; bizde de her koşulda mukavemet var" diye yazdı.

Gözaltına alınan 3 partiliyle ilgili açıklama!
03 Ocak 2024 - 09:01

İstanbul'da İYİ Parti Gençlik Kolları'ndan üç kişi, üzerinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin fotoğraflarının yer aldığı "Türkiye'nin Araplaşmaması için oyunuzu bize vermeye devam edin" yazan broşürler dağıtırken gözaltına alındı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, İstanbul'da gözaltına alınan 3 gençlik kolları üyesi hakkında açıklama yaptı.

Akşener, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Türksüz Türkiye hayal edenler bu gece de iş başında. İktidar, Türklük ile olan mücadelesini şimdi de gençler üzerinden sürdürmeye devam ediyor. İstanbul İl Gençlik Kollarımızdan Oğuz Talha Uz, Baturalp Akalın ve Akif Demirel sadece demokratik haklarını kullandıkları için şu anda karakolda ifade veriyor. Süreci arkadaşlarımla birlikte bizzat takip ediyorum. Gencecik evlatlarımızı tutuklayarak ülkemizdeki acı gerçekleri örtmeye çalışanlar şunu çok iyi bilsin ki; Sizde her türlü zulüm varsa; bizde de her koşulda mukavemet var" ifadelerine yer verdi. (DHA)

YORUMLAR

  • 0 Yorum