EFES SELÇUK ESNAFININ BU YIL DA YÜZÜ GÜLECEK 

Efes Selçuk bu yaz da WHAT A FEST’E ev sahipliği yapacak. 19-23 Temmuz tarihleri arasında Pamucak'ta düzenlenecek olan WHAT A FEST ile kent esnafının yüzü gülecek.

EFES SELÇUK ESNAFININ BU YIL DA YÜZÜ GÜLECEK 
15 Temmuz 2023 - 13:51
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in kişisel girişimleri ve Pamucak Sahili’nin elverişli yapısı ile Türkiye’nin en büyük festivallerinden biri olan WHAT A FEST süresince bu yaz da on binlerce katılımcı Efes Selçuk’a akın edecek. Efes Selçuk’un tanıtımının yanı sıra kent ekonomisine de büyük katkı sunan,  yerel esnafın yüzünü güldüren festival için Efes Selçuk esnafı gün sayıyor. 

Her yıl çeşitli festivallere ev sahipliği yaparak hem ilçe esnafına hem de kentin tanıtımına büyük katkı sağlayan Efes Selçuk Belediyesi, 19-23 Temmuz tarihleri arasında Pamucak'ta düzenlenecek olan WHAT A FEST'e ev sahipliği yapacak. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel’in kenti kendi değerleriyle güçlendirerek, kent merkezine daha fazla ziyaretçiyi çekme amacıyla düzenlenmesini sağladığı  festival öncesi Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okan Kamak kent esnafına şimdiden hazırlıklarını tamamlamaları konusunda çağrıda bulundu.


GEÇEN YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA KATILIM YÜKSEK OLACAK

Beş günlük gençlik festivalinde Pamucak'ta kamp kuracak olan katılımcıların ilçe merkezinde de vakit geçirmelerinin oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Okan Kamak, "Bu yıl da belediyemizin katkıları ile düzenlenecek olan WHAT A FEST için esnafımız adına oldukça umutluyuz.  Geçtiğimiz yıllarda Türkiye'nin birçok yerinden kentimize akın eden misafirlerimiz aynı zamanda ilçe merkezini de gezerek esnafımızdan alışveriş yapma imkanı buldu. Bu yıl da aynı yoğunluğun olacağını düşünüyoruz. Bu bağlamda ilçemizdeki tüm hediyelik eşya, restoran, kafeterya gibi esnaflarımızın festival öncesi hazırlıklarını tamamlamalarını hatırlatmak istiyorum" diyerek, tüm esnaflara bol bereketli bir festival süreci geçirmelerini diledi.

BAŞKAN SENGEL'E TEŞEKKÜR
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'e tüm esnaflar adına teşekkür eden Oda Başkanı Okan Kamak, "Belediye Başkanımızın katkılarıyla her yıl düzenli olarak bu tür gençlik festivallerine ilçe olarak ev sahipliği yapıyoruz. On birlerce katılımcıyı buluşturan bu tür organizasyonların belediyelerimizin katkısı olmadan gerçekleşmesi mümkün değil. Kentimizin tanıtımı kadar esnafımızın için de bu durum çok önemli. Taksicisinden, minibüsçüsüne, hediyelik eşya satıcısından restoran ve tostçusuna kadar tüm esnafımız bundan yararlanıyor. Geçen yıl ve önceki yıllarda bunu gördük. Bu yıl da aynı yoğunluğu göreceğimizi düşünüyorum. Ben tüm esnaflarımız adına bir kez daha Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel'in bu projesini destekliyor ve kendisine yine esnaflarımız adına teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum