Çocuk Kültür Sanat Merkezinde İlk Mezuniyet Heyecanı Yaşandı 

Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi ilk mezunlarını verdi. Düzenlenen mezuniyet töreninde çocuklar ve aileleri heyecanlı anlar yaşadı.

Çocuk Kültür Sanat Merkezinde İlk Mezuniyet Heyecanı Yaşandı 
14 Haziran 2023 - 15:28
Turgutlu Belediyesinin okul öncesi eğitimi ücretsiz vererek Türkiye’de bir ilke imza attığı Çocuk Kültür Sanat Merkezinde mezuniyet heyecanı yaşandı. Merkezde düzenlenen mezuniyet töreninde minik öğrenciler hazırladıkları dans gösterilerini sundu.

Diplomalarını Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sorumlusu Metin Akgül’den alan öğrenciler, mezuniyet törenlerinin geleneği olan kep atımını gerçekleştirdiler. Törene katılan aileler de çocuklarının mutluluğunu ve heyecanlarını paylaştılar.

Türkiye’de ilk defa okul öncesi eğitimi ücretsiz vermek de bizlere nasip oldu”
Çocuk Kültür Sanat Merkezinin mezuniyet törenine konuşma yapan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Çocuk Kültür Sanat Merkezini Turgutlu’da ilk olarak açmak bize nasip oldu. Hatta Türkiye’de ilk defa okul öncesi eğitimi ücretsiz vermek de bizlere nasip oldu. Başkanımız Çetin Akın’ın önderliğinde böyle güzel bir projeye adım atmış, hayata geçirmiş olduk” ifadelerini kullandı.

Başkan Yardımcısı Fırat Honaz konuşmasında ayrıca şunları söyledi:
Hayatımızda en değerli varlıklarımız çocuklarımızdır. Çocuklarımız için bizim Turgutlu’da yaptığımız değerli, hepimizi heyecanlandıran, çok içimize sinen bu projede ilk dönem mezunlarımızı veriyoruz. Hepimiz çok gururluyuz. Merkezimize yaptığım ziyaretlerde ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yapılan kutlama programında çocuklarımızın mutluluklarını gözlerindeki mutluluğu ve sevinci görmüştüm. Ailelerin de çocukları mutlu olduğu için mutlu olduklarını biliyorum. Çocuklarımızın bundan sonraki hayatlarında da yolları ve bahtları açık olsun.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum