CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın: "Hiçbir ayrım yapmadan hizmetlerimizi gerçekleştirdik"

Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Çetin Akın, seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Yüzlerce araçlık konvoy eşliğinde Çampınarlı ve İzzettinli hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Çetin Akın, “Beş yıldır herkesi kucaklıyoruz, yeni beş yılımızda da yine sevgiyle kucaklaşacağız" dedi.

CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın: "Hiçbir ayrım yapmadan hizmetlerimizi gerçekleştirdik"
29 Şubat 2024 - 16:47
CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Çetin Akın’ın seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü ziyaret programları hız kesmeden sürüyor. Başkan Çetin Akın, yüzlerce araçlık konvoy eşliğinde Çampınar ve İzzettin Mahallelerine çıkartma yaptı. Mahalle ziyaretleri adeta miting havasında gerçekleşirken, mahalle sakinleri Başkan Akın’ı davul zurna eşliğinde meşaleler ve konfetilerle coşkuyla karşıladı. İzzettin Mahalle sakinleri ayrıca Başkan Akın’ın başarısı için kurban kesti. Başkan Akın mahalle buluşmalarının ardından yine yüzlerce aracın yer aldığı araç konvoyu ile şehir turu atarak gövde gösterisi yaptı.

Başkan Çetin Akın Çampınar ve İzzettin Mahallelerindeki buluşmasında beş yıl boyunca Turgutlu’nun her noktasında yapılan nitelikli çalışma ve projeleri hemşehrilerine anlattı ve müjdelerini paylaştı.


“Bu beş yılda sözlerimi tuttuğumu hepiniz şahitsiniz”

Çiftçilerin her zaman yanında olduğunun altını çizen Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Çetin Akın, “Bir çiftçi ailenin çocuğuyum. Bunun bilinciyle Turgutlu'da yaptığımız ilk iş asfalt şantiyesi kurduk, bugüne kadar 250 km Turgutlu ova yollarını asfaltladık. Çiftçilerimize için 18 tane su dolum istasyonları yaptık. Çampınar Mahallemizin üstünde maden ocağı ruhsatı aldık. Türkiye’de hiçbir belediyede olmayan bir ruhsat. Artık dolgu malzemesi sorunumuz yok, onlara bedel ödemiyoruz. Turgutlu'nun 50 yılına yetecek bir maden ocağı ruhsatını Turgutlu Belediyesine kazandırdık. Önümüzdeki 5 yılda da sizlerin ova yollarını tamamını bitirip ara yolların da tamamını asfaltlayacağım. Bundan sonra yapacak olduğumuz iş; İzzettin, Sinirli, Musalaryeniköy, Temrek, Yakuplar, Çampınar'ın ova yollarını da asfaltlamak. Allah nasip eder kazanırsak öncelikli hedefimiz bu. Çetin Akın sözünü hepiniz bilirsiniz. Bu beş yılda sözlerimi tuttuğumu hepiniz şahitsiniz. Hayatını alın teri ile kazanan çiftçilerimizin her zaman yanında olup onların da daha konforlu bir hayat yaşamaları ile ilgili projelerimle her türlü desteği vereceğiz” dedi.


Vatandaş istedi Başkan Çetin Akın söz verdi

Beş yıllık hizmet sürecinde milli bayramları büyük bir coşkuyla kutlayan, yıllardır yapılmayan Bağ Bozumu ve Kurtuluş Şenlikleri’ni yeniden hayata geçiren, yağlı pehlivan güreşleri, deve güreşleri, rahvan at yarışları, cirit festivalleri ve Hemşehri Geceleri düzenleyen, Türkiye’de bir ilk olarak Zurna Kampı ve Zurnaların Çığlı Festivali’ni hayata geçiren Başkan Çetin Akın’a İzzzettin Mahallesinden talep geldi. İzzettinli vatandaşlar Başkan Akın’dan Deve Güreşi organizasyonunun İzzettin Mahallesinde de yapılmasını talep ettiler.


Başkan Çetin Akın hemşehrilerinin isteğine şu sözlerle karşılık verdi:

“İzzettinli hemşehrilerim İzzettin Köyüne deve güreşi yakışıyordu. Sen Sinirli’de yaptın, Turgutlu'da yaptın. İzzettin'de yapmadın dediler. Ne kadar doğru bir yoldayız. Eskiden bir tanesini zor yaparken biz bu yıl iki tane yapmışız. Üçüncüsünü de Allah nasip ederse seçimden sonra İzzettin Köyümüzde yapacağız. Sözüm sözdür.”

CHP’li belediye başkan adayı Çetin Akın ziyaretinin sonunda, “Hiçbir ayrım yapmadan gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizi halkımıza gururla anlattık. Beş yıldır herkesi kucaklıyoruz, yeni beş yılımızda da yine sevgiyle kucaklaşacağız. Attığımız her adımda hemşehrilerimizin sevgisi ve desteğiyle karşılanıyoruz. Bu güzel kente yapacaklarımızın dahası var” sözleriyle hemşehrilerilerine teşekkürlerini iletti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum