CHP'li Demir Torbalı için miting gibi açıklamayla yola çıktı!

CHP Torbalı'nın önceki dönem ilçe başkanı Övünç Demir miting gibi bir basın açıklamasıyla Torbalı Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

CHP'li Demir Torbalı için miting gibi açıklamayla yola çıktı!
27 Kasım 2023 - 19:28

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) aday adaylı hareketliliği trafiği sürerken, İzmir cephesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. 

Son olarak CHP Torbalı'nın önceki dönem ilçe başkanı Övünç Demir Torbalı Belediye Başkan Adaylığı için yola çıktı. CHP'li Demir 2019 yılındaki yerel seçim sürecinde de talip olduğu Torbalı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı miting gibi bir açıklamayla duyurdu. 

Demir'e aday adaylığı açıklamasında eşi Güler Demir'in yanı sıra CHP YDK Üyeleri Özkan Tice ve Ekincan Aksoy, CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ve CHP İzmir İl Yöneticileri de eşlik etti. 

Demir aday adaylığı dosyasını CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat'a teslim etti. 

"BİZ SADECE ZEYBEK OYNARKEN EĞİLİRİZ"
Hayatını Torbalı Belediye Başkanı olmak için planladığını ve bu hedefi doğrultusunda yıllardır gece gündüz uyumadan çalıştığını belirten Demir, "Siyasette hakkınız yenir, mağdur olursunuz. Yalanlar söylenir, iftiralar atılır. Bu yalanlar iftiralar bazen haddini aşar ama siz hedefinizde emin olduğunuzda yolunuzdan kimse sizi döndüremez. Ben de bu süreci yaşadım. Ama gece gündüz uyumadan sokak sokak, kapı kapı Torbalı'da sizler için, partimiz için çalıştım. Üzüldüğümüz oldu kırıldığımız oldu ama hiçbir zaman eğilmedik. Biz Ege çocuğuyuz sadece zeybek oynarken eğiliriz" ifadelerini kullandı. 

"BİR OYUN PEŞİNE DÜŞTÜK, DÜŞMEYE DE DEVAM EDECEĞİZ"
Demir aday adaylığı açıklamasında şu mesajlara yer verdi: Uzun bir yol ve yolculuktu. Sizlerle beraber hep birlikte kapı kapı gezdik. İlçe başkanlığı sürecimiz oldu. O dönemde örgütümüzle özellikle son genel seçimde sahada partimizin kafasını öne eğecek bir şey yapmadık. Bir oyun peşine düştük, bundan sonra da o oyun peşine düşmeye devam edeceğiz... 

"BİZ BİR AİLEYİZ"
Aday adaylık sürecinin bir yarış olarak algılanmasından rahatsız olduğunu söyleyen Demir, "Biz aday adayı arkadaşlarımızla rakip değiliz. Biz bir aileyiz. CHP o kadar büyük bir aile ki bu kadrodan belediye başkanı da meclis üyesi de milletvekili de çıkar. Ben yıllardır siyasetin içindeyim. Aday adaylık psikolojisini de biliyorum. O yüzden onlara da selam göndermek istiyorum" ifadelerini kullandı.

GÜNAYDIN'A GÖNDERME! 
Açıklamasında geçtiğimiz yıl sosyal medyadaki görüntüleri gündem olan Torbalı Belediye Başkan aday adayı AK Partili Selman Günaydın'a da gönderme yapan Demir, "Bu halk belediye başkanlık mührünü dansöz oynatanlara değil zeybek oynayanlara verecek" dedi. 

KILIÇDAROĞLU VE ÖZEL'E TEŞEKKÜR 
Konuşmasını teşekkür mesajlarıyla tamamlayan Demir şunları söyledi: Önceki dönem Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na sizlerin huzunda teşekkür ediyorum. Yine hepimizi tekrar umutlandıran önümüzdeki yerel seçimlerde başta olmak üzere tekrar umudumuzu yeşerten Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel'e de teşekkür ediyorum. Siz yol arkadaşlarıma ve sevgili eşime de bu mücadelede yılmadan yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum."


YORUMLAR

  • 0 Yorum