Bayraklı'da sorunlara yerinde çözüm!

Bayraklı’nın sorunlarını yerinde incelemek ve vatandaşların taleplerini ilk ağızdan dinlemek için uzun süredir mahalle ziyaretlerini sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, son iki ayda 15 mahalleyi gezdi.

Bayraklı'da sorunlara yerinde çözüm!
21 Eylül 2022 - 11:38
Esnaf turu ve ev ziyaretleri ile sokağın nabzı tutulurken, tespit edilen eksikler bir bir yerine getirildi. Başkan Sandal “Birlik ve dayanışma içinde yarınlara daha güzel bir Bayraklı bırakacağız” dedi.



15 MAHALLE KARIŞ KARIŞ GEZİLDİ
Mahalle gezilerinin son adresi Tepekule oldu. Başkan Serdar Sandal; CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, mahalle muhtarı Songül Tuğcu, belediye bürokratları ve parti yöneticileri ile birlikte sokakları gezdi. Esnafın sorunlarını dinleyen heyet, mahallenin eksiklerini de yerinde tespit ederek çözüm için çalışmaları başlattı. Tepekule Mahallesi ile birlikte, son dönemde ziyaret edilen mahalle sayısı 15’e yükseldi. Ziyaretlerin aralıksız süreceği ifade edildi.
 
“SORUNLARI TEK TEK ÇÖZECEĞİZ”
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Bayraklı’yı sokaktan yönetiyor, talep ve önerilere ilk ağızdan vakıf oluyoruz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde, ilçemizin 50 yıldır kronik hale gelen sorunlarını tek tek çözüme kavuşturuyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Birlik ve dayanışma içinde yarınlara daha güzel bir Bayraklı bırakacağız. Tepekule, bizim için çok kıymetli bir mahalle. Doğru planlama ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile mahalleye yeni bir vizyon katmayı hedefliyoruz” dedi. 

 
 

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • Ali sarı tepekule mah 1643 sol no 3 barış AP bayraklı izmir
    1 yıl önce
    Serdar sandal 3 yıldır bana yalan söylüyorsun seninle birlikte seçimlerde birlikte çalıştık senin için partimiz için alın teri döktüm seçimler bitti bana dedinki benim için alın teri döktün benden isteğin varmı dedin bende bir isteğim yok dedim oğlum sanat tarihi mezunu eşi Dilan gelinimizde sanat tarihi mezunu oğlum çagdaşa veya gelinim dilana enazından birisi için iş istedim sen bana çagdaşın bilgilerini telefonuma göndersin dedin 3 yıl oldu defalarca görüştük tamam dedin yalan söyledin dünya barış anıtında sifasta yakılan canlarımızı anma gününde seni arayacam dedin aramadın sen yalancı embesil bir yaratıksın sana yazıklar olsun sana hakkım haram olsun serdar efendi o devrimci bıyıkları sana yakışmıyor devrimciyim deyipte devrim şehitlerimize saygısızlık yapma çünkü yalancı riyakar insandan devrimci olmaz tepekuleye benim sokağıma gelme seni rezil ederim sen kendi inancına kendi kültürüne saygısızlık ettin çünkü bana yalan söyledin diline sahip olamadın memleketinden hemşerilerini işe almışsın çigliden insanları işe almışsın ama bizi unuttun yazıklar olsun bizde yalan söyleyene terbiyesiz ve ahlaksız derler sende aynı öylesin yazık sana be yazık
  • HAYRULLAH AYDIN
    1 yıl önce
    Burnumuzu kokudan kurtarabiliyormusunuz? Bekliyoruz.
  • behzatselver@ hotmail.com.
    1 yıl önce
    Neden bir yerde mesela pazar yerlerinde belirlenen bir gün veya akşam topluca vatandaşın ulaşabileceği bir saatte haberli bir şekilde yapilmiyor. Parti başkaları bile bir hafta evvelden pankartla bilgi veriyor,gerçi onların kadar abartılı olmayıp daha mütevazi herkesin bilgisi içinde olması gerekirdi dusuncesindeyim