Apeas Sanat Galerisi açıldı

Eserler dijital ortamda sanatseverlerle buluşuyor

Apeas Sanat Galerisi açıldı
21 Eylül 2022 - 10:10
İzmir Alsancak’ta 4 yıldır çalışmalarına devam eden Apeas Sanat,  kursiyerlerinin çalışmalarını sanatseverle buluşturacağı Apeas Art Gallery’nin açılışını keyifli bir sergi ile gerçekleştirdi. Sosyal medya üzerinden çalışmalarını sürdürecek olan “dijital” galeri, İzmir’in sanat hayatına yeni bir soluk getirecek.


7’den 77’ye her yaştan İzmirliyi resimden seramiğe, mozaikten karikatüre pek çok farklı sanat dalıyla buluşturma hedefiyle yola çıkan Apeas Sanat Atölyesi yeni sezona kursiyerleriyle birlikte “merhaba” dedi. Alsancak’ta gerçekleşen sergiye, Apeas Sanat Kurucusu Tülay Apaydın, Apeas Sanat eğitmenleri Tülay Çil, Mustafa Yılmaz, İlke Efe, Melisa Mostar, Pınar Dündar ve çok sayıda sanatçı katıldı.



Apro Event tarafından düzenlenen organizasyonda, Alsancak Müzik Okulları Kurucusu İlknur Diyar eşliğinde müzisyenler sanatseverlere keyifli anlar yaşattı. Sergiye katılan misafirler Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir Şubesi’ne destekte bulundu.


Güzel bir sezona sanat dostlarıyla birlikte başlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Apeas Sanat Kurucusu Tülay Apaydın, “Atölyemizde hem çocukları hem de yetişkinleri sanatla buluşturmanın keyfini yaşıyoruz. Bu yıl bir yenilik yaparak, dijital platformlarda bir galeri kurduk. Arzu eden kursiyerlerimizin çalışmalarını burada sergiliyoruz. Satın almak isteyen sanatseverlerle kursiyerlerimizi buluşturuyoruz. Kursiyerlerimizin arasında öğrenciler ve ev hanımları da var. Bu sayede onlara ekonomik bir katkı sağlamak en büyük hedefimiz. Sanatın paylaştıkça çoğalacağına inanarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.











 

YORUMLAR

  • 0 Yorum