Adalet yürüyüşü son buldu

Adalet ve Değişim Yürüyüşü’nü CHP Genel Merkezi önünde sonlandıran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’a gitmesi üzerine “Bay Kemal sizleri duymamak için kaçtı” dedi.

Adalet yürüyüşü son buldu
13 Temmuz 2023 - 08:49

CHP'den ihraç edilen ve değişim destekçilerinden olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 3 Temmuz'da başlattığı ve 10 gün süren "Adalet ve Değişim Yürüyüşü" Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi önünde son buldu.

Burada CHP’de değişim isteyenlerle bir araya gelen Özcan bir konuşma yaparak Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim döneminde FETÖ’cülerle, Soros’cularla ve HDP ile birlikte yürüdüğünü söyledi. Kılıçdaroğlu’nun koltuk sevdalısı olduğunu belirten Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun oturması için CHP Genel Merkezi önüne sandalye fırlattı.

KOLTUK FIRLATTI

Konuşmasına “Sen madem bu kadar çok koltuk seviyorsun. Bak ‘Koltuk Sevdalısı Kılıçdaroğlu’ ben sana koltuk getirdim. Şimdi in o koltuktan al bu koltuğu git evinde otur, torunlarını sev” diye başlayan Özcan, yanında getirdiği koltuğu CHP Genel Merkezi’nin önüne atarak Kılıçdaroğlu’nu protesto etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum