2024'ün ilk bebekleri dünyaya geldi

Türkiye yeni yıla "merhaba" dedi. Yılın ilk bebekleri de dünyaya geldi. Aileler, 2024'e bebeklerini kucaklarına alarak girdi.

2024'ün ilk bebekleri dünyaya geldi
01 Ocak 2024 - 11:36

Hatay, Adana, Konya... Hepsi farklı şehirlerde ama aynı duygularla karşıladı yeni yılı. Çiftlere yeni yılın ilk hediyesi bebekleri oldu. Aileler, 2024'e bebeklerini kucaklarına alarak girmenin mutluluğunu yaşadı.

Yeni yılın ilk bebeklerine isimleri de verildi. 

Hatay'da yeni yılın ilk bebeği dünyaya geldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay Defne Devlet Hastanesinde yeni yılın ilk bebeğinin doğduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Bakan Koca, yeni doğan bebeğin görüntülerini paylaştığı mesajında, "Hatay Defne Devlet Hastanesinde yeni yılın ilk bebeği doğdu. Fethiye ve Adem çiftini yürekten kutluyor, çocuklarının ülkemize ve insanlığa hayırlı bir evlat olarak yetişmesini diliyoruz. Nice, nice yeni yıllar göresin Muhammet Talha bebek" ifadelerini kullandı.

Yeni yılın ilk saatlerinde bebeklerini kucağına almanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren baba Adem Tek, "Rabbim çocuğu olmayanlara da nasip etsin. Çok güzel bir duygu. Yeni yılda doğmasını hiç beklemiyorduk, rabbim nasip etti." dedi.

Depremlerin ardından zor zamanlar geçirdiklerini söyleyen Tek, "2 kız çocuğum vardı bir de oğlum oldu. Zor günler geçirdik. İnşallah 2024 yılı herkes için daha güzel günlerin geçirileceği bir yıl olur." diye konuştu.

Hastane personeline teşekkür eden anne Fethiye Tek ise "Depremden sonra ailemize çok güzel bir müjde geldi. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca hocamıza da çok teşekkür ederim. Allah vatanımızı, milletimizi daim etsin. Hayırlı evlatlar yetiştirmemizi nasip etsin inşallah." şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum