Yunusemre'den Dilenci Operasyonu

Yunusemre Belediyesi, halkın manevi duygularını istismar ederek dilencilik yapan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi. Yakalanan dilencilerin üzerinden 8 bin 650 lira para çıktı.

Yunusemre'den Dilenci Operasyonu
28 Ağustos 2025 - 11:14
Halkın güvenliği ve huzuru için çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda ilçedeki dilencilere yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarını sürdürüyor.


Yapılan denetimlerde yakalanan iki dilencinin üzerinden 8 bin 650 lira para çıktı. Zabıta ekipleri, yakalanan kişilere cezai işlem uygularken, ele geçirilen paralara da el konuldu. Zabıta Müdürlüğü, bu tür denetimlerin vatandaşın huzurunu ve kamu düzenini korumak amacıyla devam edeceğini belirtirken; vatandaşlara, duygularını istismar eden dilencilere karşı dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum