Yavuz Kurt: "Sadece Seçilmek ve Makamım Olsun Diye Tutamayacağım Sözleri Veremem"

Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile seçim çalışmalarını sürdürdü.

Yavuz Kurt: "Sadece Seçilmek ve Makamım Olsun Diye Tutamayacağım Sözleri Veremem"
26 Mart 2024 - 16:28
Eski Bakan Pakdemirli ve Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Selimşahlar Mahallesi'nde bulunan iş güvenliği çizmeleri fabrikası, üzüm işletmesi ve bir mobilya üretim tesisini ziyaret etti.

Firma yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi alan Eski Bakan Pakdemirli ve Yavuz Kurt, firma çalışanlarından pazar günü yapılacak seçimlerde destek isteyip, fotoğraf çektirdi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i de ziyaret eden Pakdemirli ve Kurt, daha sonra Akpınar Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Teravih Namazını Güzelköy Mahallesi'nde kıldıktan sonra, Güzelköy Muhtarı Arif Akbulut ve mahalle sakinlerini ziyaret etti.

Muhtar Akbulut ve mahalle sakinlerinden destek sözü olan Yavuz Kurt, vatandaşlara teşekkür etti.

Buradaki ziyaretlerinin ardından Veziroğlu Mahallesini de ziyaret eden Yavuz Kurt, vatandaşların çay ikramlarını geri çevirmedi.

Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, burada yaptığı konuşmasında, Makam derdinde değil, doğduğu şehre hizmet sevdasında olduğunu söyledi.

Manisa, Ankara ve İzmir'de SGK İl Müdürlüğü yaptığını ve kendisine en küçük kara çalınamayacağını söyleyen Kurt, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ben birilerinin gönlünü yapacağım diye tutamayacağım sözler veremem. Sadece seçileyim, makamım olsun diye kimseye karşı mahcup duruma düşemem. Benim projelerimin tamamı uygulaması mümkün olan projeler. Bu yola ilk çıktığım günen bu zamana kadar söylediğim sözü yine tekrar ediyorum. Cumhur İttifakı olarak bizler tutamayacağımız sözleri vermedik, vermeyiz. 1 Nisan'da yapılacak seçimlerinden ardından inşallah bu projeleri hayata nasıl geçirdiğimizi göreceksiniz."

Yavuz Kurt'a ziyaretlerinde, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Erten, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum