YAVUZ KURT PROJELERİYLE KADINLARIN GÖNLÜNÜ FETHETTİ

Cumhur İttifakı'nın Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki kadınlarla Manisa Öğretmenevi'nde Kadın Buluşması programında bir araya geldi.

YAVUZ KURT PROJELERİYLE KADINLARIN GÖNLÜNÜ FETHETTİ
29 Şubat 2024 - 14:13

Programda, Kurt ilçedeki kadın seçmenlerle bir araya gelerek,  kadınlara yönelik hazırladığı Taç Bina Kadın Yaşam Merkezi, Kadın Sığınma Evi gibi  projelerini paylaştı ve onların görüşlerini dinledi.

 
Manisa Öğretmenevi'nin sıcak atmosferinde gerçekleşen buluşmada, Yavuz Kurt, ilçedeki kadınların sorunlarını ve beklentilerini öğrenmek amacıyla samimi bir diyalog kurdu. Programa katılan kadınlar, adaya sorular yönelterek ilçelerinin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için önerilerini sundular.

Yavuz Kurt, yaptığı açıklamada, "Kadınlarımızın ilçemizin yönetiminde daha fazla söz sahibi olmalarını önemsiyoruz. Seçildiğimiz takdirde, kadınların katılımı ve görüşleri bizim için büyük bir öneme sahip olacak. Kadınlarımızın ilçemizi daha güzel yarınlara taşımada etkin bir rol oynamalarını sağlayacak projelerimizle buradayız" dedi. Kurt,  kadınlara yönelik hazırladığı Taç Bina Kadın Yaşam Merkezi, Kadın Sığınma Evi gibi  projelerinin detayları hakkında bilgi verdi.


Programda duygusal ve içten anlar yaşandı, kadınlar adayla yakından tanışma ve görüşlerini açıklama fırsatı buldu. Yavuz Kurt'un Kadın Buluşması programı, seçim kampanyasına renk katarak, kadın seçmenlerle doğrudan etkileşim imkanı sağladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum