YAVUZ KURT'A HAMZABEYLİ'DE YOĞUN İLGİ

Seçim çalışmaları kapsamında Hamzabeyli Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, yoğun ilgi gördü. 

YAVUZ KURT'A HAMZABEYLİ'DE YOĞUN İLGİ
16 Şubat 2024 - 15:23


 Şehzadeler ilçesinde Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Hamzabeyli Mahallesi'ne gerçekleştirdiği ziyarette, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında Hamzabeyli Mahallesi sakinleri tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Kurt, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Mahalle esnafını ziyaret ederek iş yerlerinde incelemelerde bulunan Kurt, esnafla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Vatandaşlar, aday Kurt'a ilgi göstererek, sorularını sorma ve görüşlerini paylaşma fırsatı buldular. Yavuz Kurt , seçim öncesi Hamzabeyli Mahallesi sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, "Sizlerle buluşmak, sorunlarınızı dinlemek ve birlikte çözüm aramak için buradayım. Şehrimizin daha yaşanabilir ve gelişmiş olması için birlikte çalışacağımıza inanıyorum" dedi.

Ziyaretin ardından Hamzabeyli Mahallesi'nde gerçekleşen bu etkileşimli buluşma, Kurt'un seçim kampanyası sürecindeki mahalle ziyaretlerinin başarılı bir örneği olarak değerlendirildi.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum