Turgutlu'nun Gururu Sporcular Başkan Akın ile Bir Araya Geldi

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, milli takım kampına davet edilen Turgutlu Belediyespor U15 Kadın Hentbol Takımı oyuncularıyla bir araya geldi.

Turgutlu'nun Gururu Sporcular Başkan Akın ile Bir Araya Geldi
23 Haziran 2023 - 09:58
Başkan Çetin Akın, “Her zaman en önemli yatırımın geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yapılacak yatırımlar olduğunu vurguluyorduk. Bugün bu yatırımlarımızın meyvesini alıyoruz” dedi.

Ankara'da 30 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan U15 Kız Milli Takımı 2. Grup hazırlık kampı kadrosuna Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından davet edilen Turgutlu Belediyespor U15 Kadın Hentbol Takımı oyuncuları, Başkan Çetin Akın, Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ile bir araya geldi. Antrenör Ergun Erbay’dan süreç hakkında bilgi alan Başkan Çetin Akın görüşme sonunda oyunculara hediye takdim etti.
Başkan Çetin Akın’ın makamında yapılan görüşmeye Turgutlu Belediyespor Asbaşkanı Emrah Kanık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sorumlusu Metin Akgül de katıldı.

“En önemli yatırımın, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yapılacak yatırımlar olduğunu vurguluyorduk. Bu yatırımlarımızın meyvesini alıyoruz”
Turgutlu Belediyespor U15 Kadın Hentbol Takımına başarılar dileyen Başkan Çetin Akın, “U15 Hentbol milli takım kampına davet edilen Belediyespor’umuzun oyuncularını belediyemizde konuk ettik. Her zaman en önemli yatırımın, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yapılacak yatırımlar olduğunu vurguluyorduk. Bugün bu yatırımlarımızın meyvesini alıyoruz. Antrenörümüzü ve sporcularımızı elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyor, milli takım seçmelerinde başarılar diliyorum” dedi.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Gençlerimizin spor eğitimlerini temelden almalarını sağlıyoruz. Böylece takdir edilesi başarılara imza atıyoruz. U15 Kadın Hentbol oyuncularımız da bunun en güzel örneğidir. Umuyoruz ki milli takım formasını giyecekler, onlarla gurur duyuyoruz. Kentimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancımız da tamdır. Antrenörümüzü ve sporcularımızı bir kez daha canıgönülden tebrik ediyor, milli takım seçmelerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum