Turgutlu'nun 100 Yıllık Cumhuriyet Kazanımları Konuşuldu

Turgutlu Belediyesinin Cumhuriyet’in 100.yılı dolayısıyla düzenlediği bir dizi kutlama programı, “100.Yılında Turgutlu’da Cumhuriyet Kazanımları” konferansıyla başladı.

Turgutlu'nun 100 Yıllık Cumhuriyet Kazanımları Konuşuldu
26 Ekim 2023 - 12:13
Turgutlu Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100.yılında, “Cumhuriyet’in 100’ü Turgutlu” sloganıyla 25-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenen programların ilki yapıldı.


Turgutlu Kent Müzesi ve Turgutlu Rotary Kulübü iş birliğiyle “100.Yılında Turgutlu’da Cumhuriyet Kazanımları” konferans programı Eski Belediye Binasında gerçekleşti. Turgutlu Kent Müzesi Sorumlusu Mehmet Gökyayla’nın verdiği konferansta işgalden ve kurtuluş günlerinden itibaren Turgutlu’da yaşananlar ve Turgutlu’nun nasıl modern bir kent haline getirildiği hakkında bilgiler dönemin fotoğrafları eşliğinde katılımcılara anlatıldı.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız etkinlik programımızın ilki olan '100. Yılında Turgutlu’da Cumhuriyet Kazanımları’ konferansımızı gerçekleştirdik. Kent Müzemiz ve Turgutlu Rotary Kulübü iş birliğiyle düzenlediğimiz programımıza katılan konuklarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum