Turgutlu'da Kente Gelen Depremzedeler İçin Yardım Kampanyası Başladı

Turgutlu Belediyesi, Turgutlu Kaymakamlığı, AFAD ortaklığında deprem bölgesinden Turgutlu’ya gelen vatandaşlar için “Depremzede Yardım Kampanyası” başlatıldı. İhtiyaç listesinde yer alan malzemeler Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası Otopark’ında 09:00-17:00 saatleri arasında teslim alınacak.

Turgutlu'da Kente Gelen Depremzedeler İçin Yardım Kampanyası Başladı
15 Şubat 2023 - 17:50
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde de yıkımlara neden olan deprem felaketinin hemen ardından bölgeye gönderilmek üzere yardım kampanyası başlatan ve kısa süre içerisinde toplanan 51 TIR yaşam malzemesini deprem bölgesine ulaştıran Turgutlu Belediyesi, Turgutlu Kaymakamlığı ve AFAD iş birliğiyle yeni bir yardım kampanyası hayata geçirildi. “Depremzede Yardım Kampanyası”nda deprem bölgesinden Turgutlu’ya gelen afetzedelerin ihtiyaçları doğrultusunda malzemeler toplanacak. Kullanılmamış ve yeni olan beyaz eşya, ev eşyası, gıda, bebek maması, bebek bezi, kadın pedi ve iç çamaşırından oluşan malzemeler dışında hiçbir ürün kabul edilmeyecek.
İhtiyaç malzemeleri, 09:00-17:00 saatleri arasında Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası Otoparkı’nda kurulan alandan teslim alınacak.

#SevgilimTürkiyem” ile nakdi bağışlarınız depremzedelere
Turgutlu Belediyesinin 14 Şubat Sevgililer Günü’nde başlattığı nakdi bağış kampanyasında toplanan bağışlar, Turgutlu’daki ve deprem bölgesindeki depremzedelerin ihtiyaçları için kullanılacak. Kaymakamlık onayıyla yapılan nakdi bağış kampanyası, Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezinin TR92 0001 2009 5660 0007 0000 88 IBAN Numarasına gönderilebilir.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkımlara neden olan depremlerin ardından Belediyemiz, Kaymakamlığımız ve AFAD işbirliğinde tarafından başlatılan yardım kampanyasına Turgutlular büyük destek vermişti ve vermeye devam ediyor. Şimdi ise çok önemli bir işimiz daha var. Turgutlu’muza gelen depremzedelere destek olmak, yardımcı olmak. Yurttaşlarımızın eksikleri var. Bu eksikleri el birliğiyle tamamlayacağız. Bu konuda halkımızın desteğini bekliyorum. Birlikte olunca aşamayacağımız bir zorluk kalmıyor. Aynı zamanda Belediyemiz tarafından kaymakamlık onayıyla başlatılan #SevgilimTürkiyem nakdi yardım bağış kampanyasına yapacak olduğunuz bağışlarınızla da depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasına destek olabilirsiniz. Bir kez daha hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum