Turgutlu Belediyespor'dan Life City'e teşekkür ziyareti

Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile Kadın Voleybol Takımı hafta sonunda gerçekleşecek karşılaşmalar öncesinde takımların ana sponsoru olan Life City’i ziyaret etti.

Turgutlu Belediyespor'dan Life City'e teşekkür ziyareti
17 Şubat 2022 - 15:24
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadelesini sürdüren Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile TVF Kadınlar 2. Ligi’nde sezonun son maçına çıkmaya hazırlanan Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, ana sponsor Life City’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz ile birlikte Life City’i ziyaret eden Kadın Basketbol ve Voleybol Takımı teknik ekibi ve oyuncuları, Life City sahibi Mesut Çiftçi ile bir araya geldi. Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol ve Voleybol Takımı ziyaret sırasında Mesut Çiftçi’ye takımın imzalı formasını hediye etti.
Life City’e gerçekleştirdikleri teşekkür ziyareti hakkında açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz, “Kadın Basketbol ve Kadın Voleybol Takımımız oyuncuları ve teknik ekibiyle birlikte cumartesi ve pazar günleri oynanacak maçlar öncesinde ana sponsorumuz Life City’i ziyaret ettik. Life City sahibi Mesut Çiftçi ve Life City Ailesine takımlarımıza verdikleri destek başta olmak üzere misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum