Turgutlu Belediyesinden Deprem Felaketinin Birinci Yılında Lokma Hayrı

Turgutlu Belediyesi, büyük deprem felaketinin birinci yılında lokma hayrı düzenledi. Hayra katılan Başkan Çetin Akın, “Milletimiz bir daha böylesine acılar ve kayıplar yaşamasın” dedi.

Turgutlu Belediyesinden Deprem Felaketinin Birinci Yılında Lokma Hayrı
07 Şubat 2024 - 13:14
Turgutlu Belediyesi tarafından Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkımlara yol açan deprem felaketinin birinci yılında lokma hayrı gerçekleştirdi. Orta Park Saat Kulesi önünde yapılan lokma hayrında hem depremde hayatını kaybedenler anıldı hem de Miraç Kandili dolayısıyla dualar edildi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın; Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş, Turgutlu Belediyesi Meclis Üyeleri, daire müdürleri ve personeliyle birlikte lokma hayrına katıldı.

Başkan Çetin Akın, “Cumhuriyet tarihimizin en büyük yıkımını yaşadığımız ve acısını ömür boyu derinden hissedeceğimiz deprem felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımız için mübarek Miraç Kandili’nde lokma hayrı düzenledik. Rabbim hayırlarımızı kabul etsin. Milletimiz bir daha böylesine acılar ve kayıplar yaşaması” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum