Turgutlu Belediyesi Spor Okulu Öğrencileri Baharın Gelişini Etkinliklerle Kutladı

Baharın gelişini müjdeleyen Hıdırellez, Turgutlu Belediyesi Spor Okulu tarafından Yedieylül Stadyumu’nda düzenlenen bahar şenliğiyle kutlandı.

Turgutlu Belediyesi Spor Okulu Öğrencileri Baharın Gelişini Etkinliklerle Kutladı
09 Mayıs 2023 - 15:03
Turgutlu Belediyesinin çocukların ve gençlerin yaz ve kış dönemlerini sporla geçirmeleri amacıyla hayata geçirdiği spor okulu, etkinliklerine devam ediyor. Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Spor Okulu, baharın müjdecisi, bolluk ve bereketin sembolü olan Hıdırellez kutlamalarını Yedieylül Stadyumu’nda düzenledi. Bahar şenliği içeriğinde halat çekme, çember oyunu ve çeşitli sportif faaliyetler içeren yarışmalar tertip edildi. Etkinliğe katılan çocuklar hem yarıştı hem de baharın ve eğlencenin keyfini doyasıya yaşadı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Baharın simgesi Hıdırellez’i, spor okulumuz çok güzel bir programla kutladı. Çocuklarımız keyifli bir vakit geçirdi. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimizin Hıdırellez Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize ve Turgutlu’muza barış, kardeşlik, bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum