Turgutlu Belediyesi "Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara" Kampanyasıyla Geleneği Sürdürüyor

Turgutlu Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde başlattığı “Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara” isimli yardım kampanyasıyla bayram bereketini tüm yıla yayacak.  

Turgutlu Belediyesi "Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara" Kampanyasıyla Geleneği Sürdürüyor
12 Haziran 2023 - 16:03
Gerçekleştirdiği projelerle ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olan Turgutlu Belediyesi, Kurban Bayramı’nda da sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini kentte yaşatacak. “Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara” yardım kampanyası aracılığıyla hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri gönül sofralarında buluşacak. Bağışların canlı, kilo veya nakdi olarak yapıldığı kampanyada bağışlanan kurbanlıklar, Aşevi ve Hayır Merkezinde günlük olarak hazırlanan ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan yemeklerde kullanılacak. Bu yılki kurban bağış bedeli ise 6500 TL olarak belirlendi.
Bağışlar, Aşevi ve Hayır Merkezinin TR92 0001 2009 5660 0007 0000 88 numaralı hesabına yapılabilecek. Kurban bağışı hakkında 0236 312 22 28 veya 0236 313 10 78 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alınabilir.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kentimizde gönül sofralarını büyütmek adına başlattığımız ‘Sizden Gelen Bağışlarla Aş Olalım Sofralara’ kampanyamız devam ediyor. Hayırsever vatandaşlarımızın bağışlayacakları kurbanlıkları Aşevi ve Hayır Merkezimiz aracılığıyla gerçek ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırarak bayramın bereketini tüm yıla yaymış olacağız. Kurban bağışında bulunmak isteyen hayırseverlerimizi kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.  
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum