Turgutlu Belediyesi Sanayi Çarşısı Projesinde 3 Adet İş Yeri Satışa Çıkıyor ​​​​​​​

Turgutlu Belediyesinin en büyük yatırımı olarak tarihe geçecek olan Sanayi Çarşısı Projesinde 3 adet iş yeri satışa çıkıyor. İhale, 22 Ağustos Salı Günü saat 14:00’de Turgutlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Turgutlu Belediyesi Sanayi Çarşısı Projesinde 3 Adet İş Yeri Satışa Çıkıyor ​​​​​​​
14 Ağustos 2023 - 16:16
Turgutlu Belediyesinin, kente değer ve kimlik kattığı 114 milyon TL’lik dev proje olan Sanayi Çarşısı’nda 3 adet iş yeri satışa çıkmaya hazırlanıyor. Vizyon projede 9-10 ve 13 no.lu bağımsız iş yerlerinin satışı kapalı teklif arttırma usulü ile yapılacak. Eski Manisa Yolu cepheli 9 ve 10 no.lu iş yerlerinin Muhammen Bedeli 13.000.000,00 TL, Begüm Sokak cepheli 13 no.lu iş yerinin Muhammen Bedeli ise 14.000.000,00 TL olarak belirlendi. Projede ihale bedelinin tamamı ihale tarihinden itibaren en geç 10 gün içinde peşin ya da aynı süre içinde ihale bedelinin yüzde 50’si peşin kalanı 5 ay içinde 5 eşit taksitle ödenebilme seçeneği sunuldu. Sanayi Çarşısı Projesinde 3 adet iş yerinin satış ihalesi, 22 Ağustos Salı günü saat 14:00’de Turgutlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Sanayi Çarşısı Projesinde satış ihalesi hakkında detaylı bilgiye https://www.turgutlu.bel.tr adresindeki duyurular bölümü ile Hukuk İşleri Müdürlüğünden ulaşılabilir. İhale aynı zamanda Turgutlu Belediyesinin Facebook hesabından canlı olarak yayınlanacak.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “ ’Siz bu projeyi yapamazsınız, yapsanız da dükkanları satamazsınız’ dedikleri Sanayi Çarşısı Projemizde artık sona yaklaşıyoruz. Satılması planlanan son 5 iş yerinden 3 tanesinin ihalesi 22 Ağustos Salı saat 14.00’de belediyemizde yapılacak. İhaleye katılacaklar ihale şartnamesini, Mali Hizmetler Müdürlüğümüzden temin edebilirler. Sanayi Çarşısı ihalemiz şeffaf belediyecilik anlayışımız gereği her zaman olduğu gibi belediyemizin Facebook hesabından canlı olarak yayınlanacak” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum