Turgutlu Belediyesi Güz Dönemi Müzik Kursu Kayıtları Başladı

Turgutlu Belediyesi, kültür ve sanat alanındaki faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Turgutlu Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi (AKM) bünyesinde çocuk ve yetişkinlere yönelik düzenlenen müzik kurslarına kayıtlar başladı.

Turgutlu Belediyesi Güz Dönemi Müzik Kursu Kayıtları Başladı
26 Eylül 2023 - 15:11

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözünden hareketle Turgutluluların kültür ve sanat ile olan bağını güçlendirmek için çalışmalarına devam eden Turgutlu Belediyesi, çocuk ve yetişkinlere yönelik müzik kursları düzenliyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılacak müzik kurslarında Yetişkin Türk Müziği Korosu ve Piyano eğitimi verilecek. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek kurslar için kayıtlar devam ediyor. Vatandaşlar, müzik kurslarına kayıtları Atatürk Kültür Merkezi’nde yaptırabilecekler. Kurslar hakkında detaylı bilgi AKM’den alınabilir.

Yetişkin Popüler Türk Müziği Korosu
Turgutlu’da Popüler Türk Müziğini sevdirmeyi ve yaygınlaştırmayı amaçlayan Turgutlu Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi bünyesinde Yetişkin Popüler Türk Müziği Korosu kursu açıyor.
Atatürk Kültür Merkezi’nde kayıtların devam ettiği 'Yetişkin Popüler Türk Müziği Korosu' kursu eğitimleri, şef Murat Sargın öncülüğünde 18-50 yaş aralığındaki katılımcılar ile 13 Ekim Cuma günü başlayacak.
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Turgutlu Belediyesi olarak her yaştan vatandaşımıza kültürel ve sanatsal alanda kendilerini geliştirebilecekleri kurslar düzenliyoruz. Bu kapsamda alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştireceğimiz müzik kurslarına katılmak isteyen hemşehrilerimizi Atatürk Kültür Merkezimize davet ediyoruz” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum