Turgutlu Belediyesi "Engelsiz Eğitim" Desteğine Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesinin paydaşı olduğu “Engelsiz Eğitim” projesine Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’na başvuru yapılmasına yönelik protokol imzalandı. 

Turgutlu Belediyesi "Engelsiz Eğitim" Desteğine Devam Ediyor
13 Aralık 2023 - 15:57
Turgutlu Belediyesinin iş birliği içerisinde olduğu, Turgutlu Sağlık Hizmetlerini Yaptırma Yaşatma ve Geliştirme Derneği tarafından hazırlanan “Engelsiz Eğitim” projesi kapsamında Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’na (UNDP) başvurular için imzalar atıldı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Mahmut Ali Osman Eryılmaz ve Turgutlu Sağlık Hizmetleri Yaptırma Yaşatma Geliştirme Derneği Başkanı Cengiz Çıkıkçı tarafından imzalanan protokole göre özel gereksinimli bireylerin eğitim olanaklarına ve sportif faaliyetlere rahatlıkla ulaşabilmeleri adına gerekli çalışmalar ve iş birlikleri gerçekleştirilecek. 
Turgutlu Belediyesinde yapılan imza törenine Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Mahmut Ali Osman Eryılmaz ve Turgutlu Sağlık Hizmetleri Yaptırma Yaşatma Geliştirme Derneği Başkanı Cengiz Çıkıkçı ile birlikte Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Fırat Honaz ve Evren Erbaş da katıldı. 
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu Sağlık Hizmetlerini Yaptırma Yaşatma ve Geliştirme Derneği tarafından hazırlanan, belediye olarak paydaşı olduğumuz “Engelsiz Eğitim” projesine Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’na başvuru yapılmasına yönelik protokolümüzü imzaladık. Özel gereksinimli bireylerimizin eğitim olanaklarına ve sportif faaliyetlere rahatlıkla ulaşabilmesi adına paydaşı olmaktan mutluluk duyduğumuz protokolümüz Turgutlu’muza hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum