Turgutlu Belediyesi Ekipleri Üstyapı Çalışmalarıyla Kentin Her Noktasını Yeniliyor

Turgutlu Belediyesinin İstasyonaltı Mahallesine yaptığı 14 milyon 506 bin TL’lik yatırım sonucu sokakların tamamını kapsayan üstyapı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi Ekipleri Üstyapı Çalışmalarıyla Kentin Her Noktasını Yeniliyor
05 Aralık 2023 - 17:17
Bununla beraber Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Turgutlu’nun farklı noktalarında gerçekleştirdiği eş zamanlı çalışmalarla yenileme, bakım, onarım ve tamirat işlemlerini sürdürüyor.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaz kış demeden merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşların talepleri ve program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında ekipler, Koşukırı Mevkinde bulunan ana arterde yol açma ve dolgu işlemlerine başladı. Kurudere, Aşağıbozkır, Selvilitepe, Sinirli, Irlamaz Mahalleleri ile Erbiller Sanayi Sitesi, Atatürk Bulvarı, Acıbadem Yolu, Fatih Caddesi, Seçkin, Ofis, Düz, Kor, Arabacılar, Gündoğdu, Karadut, Badem, Orta, Bahar, Son, Sakarya Sokakta parke tamirat çalışmaları yapıldı. Ekipler ayrıca Dr. Hüseyin Orhan İlkokulu bahçesinde tamirat ve bakım işlemlerini gerçekleştirdi.

İstasyonaltı Mahallesinin yollarında değişim hızla devam ediyor
Turgutlu Belediyesi tarafından İstasyonaltı Mahallesinin tüm sokaklarını kapsayan yol yenileme çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun mesaisiyle sürdürülüyor. Ekipler, 2. etapta yer alan Sapanlı, Öz, Şimşek, Tural ile Milan Sokakta parke döşeme ve yol yenileme çalışmalarını tamamladı. Söz konusu çalışmalar neticesinde 1. ve 2. etapta toplamda 29 bin 990 metrekare parke taşı ve 8 bin 230 metre bordür taşı döşeme işlemi gerçekleştirildi. İstasyonaltı Mahallesinin tamamını kapsayan yol yenileme çalışmaları, 1. ve 2. etabın ardından 3. etapta başlayan yol kaldırma çalışmaları ile devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kentin birçok noktasında gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, ”Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz soğuk ve yağışlı hava şartlarına rağmen kentimiz için çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın taleplerini de dikkate alarak belirlediğimiz program çerçevesinde bakım, onarım ve tamirat işlemlerimize aralıksız devam ediyoruz. İstasyonaltı Mahallemizde ise mahalle sakinlerimize rahat nefes aldıracak üstyapı yenileme çalışmalarımız sorunsuz ilerliyor. 1. ve 2. etapta çalışmalarımız bitti. 3. etapta başlayan çalışmalarımızın tamamlanmasıyla mahallemiz yeni yollara ve prestij caddelerine kavuşmuş olacak” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum