Turgutlu Belediyesi Ekipleri Çalışmalarını Hızlandırdı

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vatandaşların talepleri ve belirlenen program dahilinde birçok mahallede eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Turgutlu Belediyesi Ekipleri Çalışmalarını Hızlandırdı
11 Temmuz 2023 - 15:19
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde bakım, onarım, tamirat ve yenileme işlemlerine kesintisiz devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Tezcan Sokakta yol yenileme çalışmaları kapsamında bordür taşı döşeme işlemlerinin ardından parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı. İlgili sokakta çalışmaların neticesinde 5000 metrekare parke ve bordür taşı döşenerek yol yenilenmiş olacak.


Çapar Sokakta yol kaldırma işlemlerinin sonrasında bordür taşı döşeme çalışmaları başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Manisa Büyükşehir Belediyesinden Turgutlu Belediyesine devredilen Fatih Caddesinde yol genişletme işlemlerini, Ergenekon Mahallesinde ise yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Türkmen Yolu’nda yol yenileme çalışmaları neticesinde 3000 metrekare parke taşı döşenerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Yunusdere Camisi ve Kuşlar Mahalle Muhtarlığı alanında merdiven tamirat ve yenileme çalışmaları tamamlandı. Ekipler ayrıca Temrek Mahallesi ile Erdem, Setüstü, Spor, Şehit Oğuz Erbay, Dürüst, Gaffar Okkan Sokakta parke tamirat çalışmalarını, Irlamaz Mahallesinde ise asfalt yama işlemlerini gerçekleştirdi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Manisa Büyükşehir Belediyesinden Turgutlu Belediyesi sorumluluğuna geçen Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan ağaçlarda budama, Yedi Eylül Yolu üzerinde bulunan aydınlatma direklerinde ise boyama çalışmalarını gerçekleştirdi.


Ekipler, Barış Manço Parkı’nda çevre ve peyzaj düzeleme çalışmalarını sürdürüyor. Tarihi Demirciler Çarşısı çocuk oyun grubu boyama işlemleri tamamlandı. Urganlı Besime Işıldak İlkokulu iç cephe boyama ve Mehmet Gürel İlkokulu dış cephe boyama çalışmaları yapıldı. Söz konusu okullar yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde öğrenci ve öğretmeler için hazırlandı. Ekipler tarafından Urganlı Çok Programlı Anadolu Lisesi iç cephe boyama çalışmalarının sona ermesinin ardından program dahilinde dış cephe boyama çalışmaları gerçekleştirilecek.

Eş zamanlı devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor. Hemşehrilerimizin istek ve görüşlerini de dikkate alarak yürüttüğümüz çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Kentimiz için verdikleri emekten dolayı tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum