Turgutlu Belediyesi 1600'ü Aşkın Üniversite Adayına Rehberlik Etti

Turgutlu Belediyesi, Üniversite Tercih Merkezleri projesiyle bu yıl 1687 üniversite adayı gence danışmanlık hizmeti vererek tercih döneminde yalnız bırakmadı. 

Turgutlu Belediyesi 1600'ü Aşkın Üniversite Adayına Rehberlik Etti
11 Ağustos 2023 - 16:18

Turgutlu Belediyesi, eğitim alanındaki önemli projelerden biri olan Üniversite Tercih Merkezleri aracılığıyla bir kez daha üniversite tercihi yapan gençlerin yanında oldu. Turgutlu Belediyesi Eğitim Merkezi (TURBEM) ve İstanbul Aydın Üniversitesi iş birliğiyle Eski Belediye Binasında dördüncü kez kurulan Üniversite Tercih Merkezleri’nde, ücretsiz danışmanlık hizmeti verildi. Tercih uzmanlarının rehberlik ettiği merkezlerde üniversite adayları; puan durumu, başarı sıralaması, kontenjan gibi kriterlere göre tercihlerini yaptı. 24 Temmuz - 8 Ağustos tarihleri arasında hizmet veren tercih merkezlerinden 1687 kişi yararlandı.

“Dört yıldır binlerce üniversite adayımızın kendileri için en doğru ve en iyi tercihi yapmalarına destek oluyoruz”
Üniversite Tercih Merkezleri’nin Turgutlu Belediyesinin önemli eğitim projelerinden biri olduğunu ifade eden Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Turgutlu Belediyesi olarak anaokulundan üniversiteye kadar her kademede eğitim gören öğrencilerimizin ihtiyaç duydukları tüm konularda yanındayız. Üniversite Tercih Merkezleri projemiz gençlerimizin yoğun ilgi ve talep gösterdiği projelerimizden biri oldu. Dört yıldır binlerce üniversite adayımızın kendileri için en doğru ve en iyi tercihi yapmalarına destek oluyoruz. Bu süreçte bilgi ve tecrübeleriyle gençlerimize rehberlik eden tercih uzmanlarımıza teşekkür ediyor, üniversite eğitimi alacak gençlerimize ise başarılar diliyorum” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum