'Turgutlu Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Çarşısı'nda Son 3 İş Yeri

Turgutlu Belediyesi tarafından tarihinin en büyük yatırımı olarak hayata geçirilen ‘Turgutlu Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Çarşısı’ projesinde son 3 iş yeri ihaleye çıkacak. Turgutlu Belediyesinin Facebook hesabından canlı olarak yayınlanacak ihale, 31 Ekim Salı günü (yarın) saat 14.00’te yapılacak.

'Turgutlu Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Çarşısı'nda Son 3 İş Yeri
30 Ekim 2023 - 14:12
Kentin katma değerini yükseltecek Turgutlu Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Çarşısı projesinde son 3 iş yeri satışa çıkıyor. Turgutlu Belediyesinin vizyon projesi olan ve 22 adet iş yerinden oluşan “Turgutlu Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Çarşısı”nda bugüne kadar toplamda 17 iş yerinin satışı gerçekleştirilirken 2 iş yeri ise Turgutlu Belediyesi bünyesine kazandırıldı. Projedeki 11, 12 ve 13 no.lu bağımsız iş yerlerini kapsayan satış ihalesi, kapalı teklif artırma usulü ile 31 Ekim Salı günü saat 14.00’te Turgutlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak. Projede ihale bedelinin tamamı ihale tarihinden itibaren en geç 10 gün içinde peşin ya da aynı süre içinde ihale bedelinin yüzde 30’u peşin kalanı 4 ay içinde 4 eşit taksitle ödenebilme seçeneği sunuldu.

Sanayi Çarşısı Projesinde satış ihalesi hakkında detaylı bilgiye https://www.turgutlu.bel.tr adresindeki duyurular bölümü ile Hukuk İşleri Müdürlüğünden ulaşılabilir.
İhale aynı zamanda şeffaf belediyecilik anlayışı gereği Turgutlu Belediyesinin Facebook hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Çarşısı projemizde 17 iş yerimizin satışını gerçekleştirdik. 114 Milyon TL’lik projemizde elde ettiğimiz gelirle Cuma Pazarı, Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi, Çepnidere Çok Amaçlı Salon ve Şehit Polis Selami Dinç Spor Tesisi, Çepnibektaş Çok Amaçlı Salon, Urganlı Çok Amaçlı Salon ve İstasyonaltı Mahallesi üst yapı yenileme projelerimiz için kaynak yarattık.

Projemizde kalan son 3 iş yerinin ihalesi 31 Ekim Salı günü saat 14.00'te belediyemizde yapılacak. Şeffaf belediyecilik anlayışımız gereği ihaleyi yine canlı olarak yayınlayacağız” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum