Telafisi yok

Bodrum ve Göztepe, Play-Off ilk turunda tek 90 dakikada Süper Lig için kapışacak. Muğla temsilcisinin sahasında cuma günü 17.00'de oynanacak olan kritik karşılaşmayı kaybeden ekip Süper Lig hayallerini bir yıl erteleyecek.

Telafisi yok
23 Mayıs 2023 - 08:32

Spor Toto 1. Lig'de sezonun son maçında iki Ege ekibi Bodrumspor ve Göztepe 1-1 berabere kalarak Play- Off'ta yine birbirlerine rakip oldu. Tarihinde ilk kez 1. Lig'de mücadele edip, ilk kez Play-Off'lara kalma başarısını gösteren Bodrum, Göz-Göz karşısında saha avantajını alırken cuma günü 17.00'de oynanacak olan dev derbinin telafisi olmayacak. Tek maç üzerinden oynanacak 1. tur mücadelesi sonunda 62 puanla sezonu 4. sırada bitiren Muğla ekibi ile 60 puanla 7. sırada konumlanan sarı-kırmızılılar, Bodrum İlçe Stadı'nda bu kez 2. Tur'a yükselmek için kolları sıvayacak. Kaybeden ise Süper Lig hayallerini bir yıl daha erteleyecek.

NEFESLER TUTULACAK
Derbinin kazananı Play-Off 2. Turu'nda Sakarya-Eyüpspor eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. 2. Tur maçları çift maç eleme usulüne göre oynanacak. Daha önce Play-Off'lardan iki kez Süper Lig vizesi almayı başaran Göztepe ve ilk kez Play-Off'a kalan Bodrumspor arasındaki zorlu mücadele nefesleri kesecek.

BODRUMSPOR HEDEFİNİ ÇİZDİ
GÖZTEPE ile berabere kalıp Play-Off'ta saha avantajını alan Bodrumspor, hedefini belirledi. Öncelikli amaçlarının final oynamak olduğunu ifade eden teknik direktör İsmet Taşdemir, "Elde ettiğimiz başarıyı finalle taçlandıracağız" dedi. Play-Off havasına alışık olduklarını ifade eden Taşdemir, "Geçen sezon 2. Lig'de Play-Off'a kalmıştık. Hemen hemen aynı kadroyla oynadık. Nitekim Play-Off'ları başarıyla bitirdik ve finali de kazanıp 1. Lig'e yükseldik. Rakibimiz yine Göztepe olacak. Rakibimiz de özellikle ligin ikinci yarısında çok önemli işler yaptı. Biz taraftarımızın desteği ile kazanacağız. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum