Sporda Engellerin Kaldırıldığı Mutlu Cuma Projesinde Kayıtlar Başladı

Turgutlu Belediyesinin özel gereksinimli çocuklara özel geçtiğimiz yıllarda hayata geçirdiği ve kamuoyunun takdirini toplayan “Mutlu Cuma” projesi yeniden başlıyor.

Sporda Engellerin Kaldırıldığı Mutlu Cuma Projesinde Kayıtlar Başladı
05 Şubat 2024 - 17:46
4 ila 8 yaş arası özel gereksinimli çocuklara yönelik spor egzersizlerinin yapılacağı kurslara kayıtlar başladı.

“Sporda engelleri kaldırıyoruz” anlayışıyla Türkiye’de ilk olarak gerçekleştirilen “Mutlu Cuma” projesi yeniden başlıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında özel gereksinimli çocukların spor aktiviteleriyle buluşturulmasının amaçlanıyor. Alanında uzman eğitmenler ve antrenörler tarafından verilecek eğitimlerle 4-8 yaş çocuklar spor egzersizleri yapma imkanına sahip olacaklar.

Mutlu Cuma projesinde kayıtlar başladı. Ücretsiz olan kurslara Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası zemin katında yer alan Engelliler Masasından kayıtlar yapılacak. Kurslar hakkında 0236 313 27 27 / dahili no: 1031 numaralı telefon üzerinden detaylı bilgi alınabilir.


Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Özel gereksinimli çocuklarımızın ve ailelerimizin yüzünü gülümseten projelerimizden bir tanesi olan ‘Mutlu Cuma’yı yeniden düzenliyoruz. Her alanda olduğu gibi sporda da engelleri kaldırmak amacıyla gerçekleştireceğimiz bu çalışmayla çocuklarımızın hem keyifli zaman geçirmelerine hem de fiziksel ve sosyal becerilerinin gelişmesine katkı sunmuş olacağız. Çocuklarımızı ve ailelerimizin ücretsiz olan kurslarımıza kayıt olmalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum