Soğukkuyu'da seçim ofisi açılışı mini mitinge dönüştü!

CHP Bayraklı Soğukkuyu Mahallesi’nde seçim ofisi açıldı. Mini mitinge dönüşen açılışta CHP’li Başkan adayları Tugay ve Önal dayanışma mesajları verdi. Önal, “CHP olarak her zaman mazlumun yanında olduk, bundan sonra da olacağız” dedi.

Soğukkuyu'da seçim ofisi açılışı mini mitinge dönüştü!
24 Şubat 2024 - 11:01

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı’da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışının ardından şimdi de Soğukkuyu da seçim ofisi açıldı.  Mini mitinge dönüşen açılışa CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay, CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, , CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, CHP İl Gençlik Kolu Başkanı Burak Kotan, İl Başkan Yardımcıları Ali Alan, Orhan Polat, meclis üyesi adayları da katıldı.

Miting havasında gerçekleşen törende konuşan CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, "CHP belediyeler olarak her zaman yoksulun mazlumun yanında oldu. Bundan sonra da yapacağımız tüm hizmetlerimizi daha ileriye taşıma noktasında irademizi ortaya koyacağız. Bu yola çıkarken Bayraklının en temel öncelikli sorunu olan kentsel dönüşüm noktasında 5 yılda edindiğim tecrübe ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ile bu çalışmaları sürdüreceğiz. Bunu yaparken rakiplerimizden farklı olarak biz vatandaşımızın sırtına daha fazla yük getirmeyecek, bunu kamu adına yükleyeceğiz. 18'lik uygulamalarını da belediye olarak yükleyeceğiz. Hem planlamayı yapacağız hem uygulamasını beraber bitireceğiz.  Tapuları hazır halde vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 2 büyük eserin den biri olan Cumhuriyet Halk Partisinin evlatlarından biri olarak, sosyal demokrat anlayış ile burada oluşacak artı değeri vatandaşımıza eşit şekilde sunacağımıza söz veriyorum. Bayraklı Belediye seçiminde kendimi, Büyükşehir'de Cemil Başkanımı da sizlere emanet ediyoruz, desteklerinizi, oylarını bekliyoruz. Bizi bir kez daha bizler iktidara taşıyacağınıza inanıyoruz" dedi.


‘İZMİRLİYİ KANDIRAYAMACAKLAR’
İzmir'de uzun yıllardır iktidarda olduklarını vurgulayan Tugay, "Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak uzun zamandır İzmir'de belediye başkanlıklarını kazanıyoruz. Sizlerle birlikte, sizlerle dayanışma içerisinde de çalışıyoruz. Neler yaptığımız az ya da çok belli. Zaman zaman eksikler, zaman zaman hatalar olmuş olabilir. Ama başka şehirlerde o şehirlerin talan edilişine, o şehirlerin ranta kurban edilişine bakınca diyorum ki en kötü Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanı en iyi AK Partiliden çok daha iyidir. Bunu, bunu hatırlamakta fayda var.  Biz bu şehrin halkının hakkını korumakta, bu şehrin ağacından, sokak hayvanından aklınıza gelecek her türlü değerinden, onları korumakta bu şehrin teminatıyız bugüne kadar hep böyle olduk. Bundan sonra da böyle olacak. Küçücük çocuklar var aramızda. Onların özgür bir ülkede yaşamasını istiyoruz. Onların haklarını aldıkları eşitlik sağlandığı bir ülkede yaşamalarını istiyoruz. Bu mücadele verilecek. Burada 85 milyon insanın hakkı var. Yalanla, dolanla satın aldığınız medyayla, internette o on binlerce trole yazdırdığınız yalan yanlış yorumlarla bu milleti kandıramayacaksınız.  İzmirliyi hiç kaldıramayacaksınız. Boşuna çabalıyorsunuz. Bu güzel insanları, bu akıllı insanları o yalanlarla asla kandıramayacaksınız! Teklif ettiğiniz o rüşvetlerle asla satın alamayacaksınız! Size söz veriyorum ve yemin ediyorum, bu ülkedeki en uygun su fiyatını, bu ülkedeki en uygun toplu ulaşım fiyatını, bu ülkedeki en uygun ücretli belediye hizmetlerini İzmirliler alacak" diye konuştu.


KATILIMCI BELEDİYECİLİK VURGUSU
Belediye başkanı seçilmesi halinde kenti geliştireceklerini vurgulayan Tugay, "Bunu İrfan kardeşim gibi bizim davamıza inanmış insanlarla yapacağız. Ve biz kimseyi sen şuralısın sen buralısın, senin dilin şu, senin mezhebin bu, senin rengin bu, sen oradan göçtün, sen buradan geldin diye ayırmayacağız, ayırmadık bugüne kadar. Bunu yapmalarına da izin vermeyeceğiz. Bu ülkede yaşayan herkes, tüm vatandaşlarımız, tüm yurttaşlarımız bizim kardeşimiz, bizim yoldaşımız. Onlara hizmet bizim için kutsal bir görev. Ve o yüzden o yüzden bütün İzmir'den talep ediyorum ve diliyorum; Lütfen bu zalimlere karşı sandıkta birleşin. Bu zalimleri asla ama asla yol vermeyin! Bunlar bu ülkeyi daha fazla talan etmesinler. Şehirlerimizi daha fazla talan etmesinler. Ona buna peşkeş çekmesinler. Ağaçlarımızı kesmesinler. İnsanlarımızın özgürlüklerini kısıtlamasınlar. O konser, bu festival yasaklamasınlar.

Gençlerimize bu haksızlıkları yapmasınlar. Kadınlarımıza bu baskıyı yapmasınlar. Hiçbirimiz buna izin vermeyelim. İzmir onurlu bir şehirdir! Onuruyla büyümeye, gelişmeye devam edecek!  Söz veriyorum size! İhtiyaç duyduğumuz ve duyacağımız her şeye sahibiz.  Bu şehirde benim belediye başkanlığımda kalkınma belediyeciliğini devreye sokacağım. Göreceksiniz işsizliği nasıl azaltıyoruz! Göreceksiniz üretimi nasıl arttırıyoruz! Göreceksiniz ihracatını bile bu şehrin nasıl arttırıyoruz! Nasıl daha fazla markamız olacak, basıl daha fazla pazarlamada başarılı olacağız...

Ve dolayısıyla bu ülkede iş kurmak isteyen, iş yapmak isteyen, bir şey üretmek isteyen herkes yanında bizi görecek, belediye başkanlarını görecek. Çiftçi de bunu görecek. İşçi de bunu görecek, memur da bunu görecek. Ama bugün ülkeye karşı görevini yapmış emekli olmuş, maalesef o üç kuruş maaşa mahkum edilmiş büyüklerimiz de her sıkıntıya girdiklerinde bizi, kendi evlatlarını görecek.  Hiçbir emeklimizi yalnız bırakmayacağız. Hiçbirinin sıkıntı çekmesine izin vermeyeceğiz. Namus ve şeref sözü veriyorum sizlere!” dedi.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum