Selvilitepe Mahallesi Cemevi ve Kültür Sanat Merkezinin Temel Atma Töreni Pazartesi Günü

Turgutlu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Selvilitepe Mahallesi Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi projesinin temel atma töreni, 24 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 19:30’da Selvilitepe Mahallesi Sadıklar Sokakta gerçekleşecek.

Selvilitepe Mahallesi Cemevi ve Kültür Sanat Merkezinin Temel Atma Töreni Pazartesi Günü
19 Temmuz 2023 - 16:17
Turgutlu Belediyesi, kent genelinde projelerini birer birer hayata geçiriyor. Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Turgutlu Belediyesi Selvilitepe Mahallesine Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi kazandırıyor. Geçtiğimiz haftalarda ihale sürecinin tamamlandığı Selvilitepe Mahallesi Cemevi Kültür ve Sanat Merkezi projesi için temel atma töreni düzenlenecek. Temel atma töreni, 24 Temmuz Pazartesi günü saat 19:30’da Selvilitepe Mahallesi Sadıklar Sokakta gerçekleşecek.


“İnsanımıza dokunacak proje ve etkinliklere imza attık”
Tüm vatandaşları Selvilitepe Mahallesi Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi projesinin temel atma törenine davet eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Göreve geldiğimiz günden bu yana dil, din, ırk, renk, siyasi görüş ayrımı yapmadık. Her kesime hitap edecek, insanımıza dokunacak proje ve etkinliklere imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. Selvilitepe Mahallemize kazandıracağımız Cemevi Kültür ve Sanat Merkezimiz bu hizmetlerimizin en güzel örneklerinden biri olacak. Selvilitepe Mahalle sakinlerimiz başta olmak üzere tüm hemşehrilerimizi, 24 Temmuz Pazartesi günü saat 19:30’da proje alanımızda düzenleyeceğimiz temel atma törenine davet ediyorum” dedi.


Selvilitepe Mahallesi Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi Projesi Hakkında Bilgiler
Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi; bodrum, zemin ve 2 kat olmak üzere toplam inşaat alanı 664 m2 olarak planlandı. Betonarme ve çelik olarak tasarlanan projede tüm detaylar düşünüldü. Projede 3 adet kurs odası, cem salonu, idari bölüm, mutfak, yemekhane, gasilhane, morg ve depo da bulunacak.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum