Şehit Enis Budak'ın İsmi Yunusemre'de Yaşatılacak

Yunusemre Belediyesi 2024 yılının ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak anılırken; şehidin ismi Yunusemre’de yaşatılacak.

Şehit Enis Budak'ın İsmi Yunusemre'de Yaşatılacak
04 Ocak 2024 - 15:25

Yunusemre Belediyesi, Ocak ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. İki oturum halinde gerçekleştirilen toplantıda 34 madde görüşüldü. Meclis, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı’nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerlerimizi unutmadı. Manisa’ya da şehit ateşinin düştüğünü ifade eden grup başkanları ve başkanvekilleri terörü kınadı, ailesi Manisa’da ikamet eden Şehit Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’a Allah’tan rahmet, ailesine baş sağlığı diledi. Verilen önerge ile şehidin isminin Yunusemre’de yaşatılması kararlaştırıldı. 2024 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Çerçi, yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesini diledi. Güzelyurt Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi yapılması için Başkan Çerçi’ye protokol yapma yetki verilmesi de meclis gündemindeydi. Bir hayırseverin yaptıracağı proje için madde oy birliği ile meclisten geçti.

DENETİM KOMİSYONU SEÇİMİ YAPILDI

Mecliste, Denetim Komisyonu üyesi seçimi de yapıldı. Oylama sonucu komisyon üyeliklerine M. Arif Alkan, Gürkan Koyuncu, Osman Çimenoğlu, Bülent Mersinli ve Mustafa Yılmaz seçildi. Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nın 6 Şubat Salı günü saat 18.00’de yapılması kararlaştırıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum