Sandalyenin Sırrı

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan'ın 3 yıllık görev süresi boyunca kullandığı tahta sandalye görücüye çıktı. Pehlivan, sandalyenin hikayesini salonda bulunan kalabalıkla paylaştı.

Sandalyenin Sırrı
06 Mart 2024 - 15:36

Yaptığı başarılı çalışmalarla İzmir ve Türkiye gündemine oturan Menemen Belediye Başkan Vekili ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Aydın Pehlivan'ın proje lansman toplantısı başladı.

Menemen Belediye tesislerinde yaklaşık 2 bin kişinin bulunduğu salonda, Pehlivan'ın 3 yıllık görev süresi boyunca başkanlık koltuğu olarak kullandığı tahta sandalye de yerini aldı. Başkan Vekili Pehlivan, sandalyenin kendisi için önemli bir anlamı olduğunu belirterek salondaki kalabalıkla sandalyenin hikayesini paylaştı. Pehlivan şunları söyledi:

"Göreve geldiğimizde Menemen Belediyesi, icralar, hacizler ve borçların kıskacında kıpırdayacak durumu olmayan bir belediyeydi. Personelimize 4.5 aylık biriken maaş borcumuz vardı. Yine 14 yıldır ödenmemiş ikramiye alacakları vardı. 22 yıldır ödenmeyen vergi ve SGK borçları duruyordu. Esnafa olan borcun ödenemeyişi, esnafı dahi iflas noktasına getirmişti. Toplam borcu 1.2 milyar TL olan belediyemiz, bir çizme dahi alamayacak durumdaydı. Hatta başkanlık odasının makam koltuğu dahi haczedilmişti. Karşımızdaki kıraathaneden gidip aldım bu iskemleyi. Diyeceksiniz ki belediyede başka koltuk yok muydu? Elbette vardı ama nasıl bir Menemen devraldığımızı bir gün dahi unutmamak için, Menemen'de koltuğun rahatına ve rehavetine aldanmamak için o günden beri bu gördüğünüz iskemle, benim başkanlık koltuğumdur. Bu arada mutlaka merak edenler olacaktır, diğer koltuğu da geri aldık, depomuzda duruyor."

whatsapp-image-2024-03-06-at-10-43-33.jpeg

YORUMLAR

  • 0 Yorum