Sanayi Çarşısı Projesinde 3 İş Yerinin Satış İhalesi 22 Ağustos Salı Günü

Turgutlu Belediyesi tarafından tarihinin en büyük yatırımı olarak hayata geçirilecek ve bitimine az süre kalan Sanayi Çarşısı projesinde 3 iş yerinin satış ihalesi gerçekleşecek. Turgutlu Belediyesinin Facebook hesabından canlı olarak yayınlanacak ihale, 22 Ağustos Salı günü saat 14.00’de yapılacak.

Sanayi Çarşısı Projesinde 3 İş Yerinin Satış İhalesi 22 Ağustos Salı Günü
21 Ağustos 2023 - 16:42
Turgutlu Belediyesinin vizyon projesi olan, kentin katma değerini yükseltecek Sanayi Çarşısı projesinde 3 iş yeri daha satışa çıkıyor. Projedeki 9, 10 ve 13 no.lu bağımsız iş yerlerini kapsayan satış ihalesi, kapalı teklif arttırma usulü ile yapılacak. Eski Manisa Yolu cepheli 9 ve 10 no.lu iş yerlerinin muhammen bedeli 13.000.000,00 TL, Begüm Sokak cepheli 13 no.lu iş yerinin muhammen bedeli ise 14.000.000,00 TL olacak. Projede satışı yapılan iş yerlerini alan kişiler için ihale bedelinin tamamı ihale tarihinden itibaren en geç 10 gün içinde peşin ya da aynı süre içinde ihale bedelinin yüzde 50’si peşin kalanı 5 ay içinde 5 eşit taksitle ödenebilme seçeneği sunuldu. Sanayi Çarşısı projesinin ihalesi şeffaf belediyecilik anlayışı gereği aynı zamanda Turgutlu Belediyesinin Facebook hesabından canlı olarak da yayınlanacak.
22 Ağustos Salı günü saat 14.00’de Turgutlu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek 3 adet iş yerinin satış ihalesi hakkında detaylı bilgiye https://www.turgutlu.bel.tr adresindeki duyurular bölümü ile Hukuk İşleri Müdürlüğünden ulaşılabilir.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Turgutlu’muza 114 milyon TL’lik dev yatırımla kazandıracağımız Sanayi Çarşısı’nda sona geldik. Hem gerçekleştirdiğimiz diğer proje ve yatırımlarımıza kaynak yarattığımız hem de Turgutlu’muzun üretim ve istihdamına önemli katkı sağlayacak projemizde 3 iş yerimizin daha satış ihalesini yapacağız. Söz konusu 3 iş yerinin satışını gerçekleştirdiğimiz takdirde satılan iş yeri sayısı 18’e yükselmiş olacak. İhalenin şimdiden Turgutlu’muza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum