Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade ünlü iş insanıyla yakalandı!

Şimdilerde başrollerini Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Zaman zaman özel hayatıyla da adından söz ettiren Cavadzade ünlü iş insanıyla görüntülendi. Güzel oyuncunun yeni sevgilisi eski TFF başkanının oğlu çıktı.

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade ünlü iş insanıyla yakalandı!
17 Nisan 2024 - 09:08

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Şahika' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade şimdilerde Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde rol alıyor.

ARADIĞI AŞKI BULDU

Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Nesrin Cavadzade zaman zaman özel hayatıyla da gündeme geliyor. Son olarak Gökhan Alkan ile birliktelik yaşayan ünlü isim aradığı aşkı sonunda buldu.

nesriiiin

ÜNLÜ İŞ İNSANIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Geçtiğimiz günlerde sevgilisini annesiyle tanıştırdığını söyleyen Nesrin Cavadzade ünlü iş insanıyla yakalandı. Cavadzade'nin yeni sevgilisi eski TFF başkanının oğlu çıktı.

nesrin 2

MuhabirOnline'ın özel haberine göre; Nesrin Cavadzade önceki akşam eski TFF Başkanı Servet Yardımcı’nın oğlu Kaan Yardımcı ile görüntülendi.

nesrin

İkili kameraları görünce sorulara cevap vermeden mekandan ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum